Annonce
Hedensted

Stævne i Løsning har fået vokseværk: 800 fodboldspillere trodsede regnen.

De fleste havde tjekket vejrudsigten, inden de tog til stævne, og paraplyerne blev fundet frem på tilskuerpladserne inden første kampfløjt. Foto: Camilla Bo Krefeld

Løsning IF har stor succes med det årlige fodboldstævne, der på fem år er vokset fra 35 til 105 hold.

Løsning: Der var flere paraplyer end fodboldspillere, da Løsning IF's årlige fodboldstævne blev indledt lørdag formiddag i silende regn.

Det kedelige vejr gik dog ikke ud over kampgejsten, og de 800 spillere tacklede og sparkede ufortrødent løs på de 12 tørkeskadede baner på Tranebovej.

De gennemblødte unge spillere varmede sig med lun kakao i mellem kampene, mens der ikke var meget salg i de kolde sodavand.

Heldigvis klarede det op i løbet af dagen, og de fleste hold fik overrakt pokaler i tørvejr, hvor de medrejsende supporters fik taget billeder til familiernes scrapbøger.

Annonce

Fra 35 til 105 hold

Det er femte år i træk, Løsning IF arrangerer fodboldboldstævne, og det er vokset fra 35 hold for fem år siden til 105 hold i år.

- Men så er vi også ved at have noget vores maksimale kapacitet, konstaterer klubbens formand Torben Littrup Jensen, der er godt tilfreds med udviklingen.

- Jeg tror, stævnet er populært, fordi det er et socialt stævne, hvor der ikke er finaler og semifinaler, og det betyder, at ingen hold bruger mere end fire timer på banerne. Så kan både børn og forældre også få noget ud af resten af dagen, siger han.

Løsning IF havde omkring 50 frivillige i gang i løbet af dagen, og udover en god oplevelse for de unge spillere, er klubben blevet 20.000-30.000 kr. rigere på bundlinjen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce