Annonce
Erhverv

Stål og Form lægger produktionen om: Vil lave udstyr til hjemmetræning

Når man ikke kan komme i fitnesscentret, må fitnesscentret komme til os. Her er de tre gutter, som fik ideen til at lave træningsudstyr hos Stål og Form. Fra venstre ses direktør Claus Sønderby, produktionsteknolog Jonas Bæk og Theis Bæk, der er i lære som kleinsmed. Foto: Stål og Form
Claus Sønderby blev inspireret af medarbejdere, der brokkede sig over, at de ikke kan komme i fitnesscenter.

Odder: Normalt udfører Stål og Form opgaver for kunder som møbelarkitekter, designere og andre feinschmeckere, og det førte i december til, at virksomheden modtog Børsens Gazellepris for at kunne fremvise flotte regnskaber fire år i træk.

Men prisen blev givet for regnskaber frem til juli 2020, og siden har det meget svært at få fyldt ordrebogen. Det gør man nu noget ved i smedevirksomheden på Skovdalsvej.


Annonce

Jeg tror og håber, at vi rammer et marked, som der er fremtid i. Alle vil jo gerne holde sig god form lige nu.

Claus Sønderby, direktør


Som noget helt nyt tilbyder Stål og Form at fremstille funktionelt træningsudstyr til alle dem, som ikke længere kan træne i centre. Her i starten vil leveringstiden være 14 dage, men kommer der gang i produktionen, vil det komme til at meget stærkere.

Samlet eller i dele

- Ideen opstod, da jeg hørte to medarbejdere brokke sig over, at de ikke kunne komme i træningscentret på grund af coronanedlukning. De fik lov at til at lave deres eget udstyr, og siden har ideen udviklet sig, Claus Sønderby, der efterfølgende har lagt tilbuddet ud på virksomhedens facebookside og på linkedin. På mindre et døgn har 5500 personer set opslaget.

- Jeg tror og håber, at vi rammer et marked, som der er fremtid i. Alle vil jo gerne holde sig god form lige nu, siger ejeren og fortæller, at sættet omfatter rackstativ, flad træningsbænk, vægtstang og vægtskiver, så man blandt andet kan holde formen ved lige med dødløft, squats, bænkpres og pull-ups.

Det er udstyr som dette, der vil blive sat i produktion hos Stål og Form, hvis interessen er der. Billedet her en animation lavet på baggrund af en prototype. Illustration: Stål og Form

Sættet, der koster 14.475 kroner, kan købes samlet, men man kan også udvælge de dele, der passer netop til ens behov.

- Som sagt er leveringstiden her i starten ca. to uger, men så har man også sit helt eget udstyr til evigt eje, siger Claus Sønderby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce