Annonce
Odder

SSP-konsulent om scooterbande: Der er tiltag på vej

SSP-konsulent Kristian Kilt er i fuld gang med at finde ud af, hvordan den uholdbare situation kan forbedres. Foto: Søren E. Alwan
SSP-konsulent Kristian Kilt fortæller, at han er i konstruktiv dialog med flere af scooter-drengenes forældre.
Annonce

Odder: Scooterdrengene har fået meget negativ opmærksomhed de seneste dage, og den store utilfredshed blandt borgere i Odder er også kommet SSP for øre. SSP er et kommunalt samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi.

- Det har været en bekymring i længere tid, så vi er i fuld gang med at kigge på det. Det er en uholdbar situation for begge parter, og vi skal have fundet en løsning, siger Kristian Kilt, som er SSP-konsulent i Odder Kommune.

Beboere oplever, at scooterbanden kører hensynsløst og provokerende, men det afviser flere af kørerne. De unge drenge efterlyser desuden et sted, hvor de kan få lov at køre stærkt uden fordømmende blikke.

Det er endnu for tidligt at sige, hvad der skal til for at løse udfordringerne, men Kristian Kilt forsikrer, at SSP anerkender problemet.

- Jeg kan sige så meget, at flere tiltag er sat i gang, og flere kommer til. Vi er både i dialog med nogle af drengene og deres forældre. Indtil videre er dialogen rigtig konstruktiv, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Annonce