Annonce
Østjylland

Spritkontrol i weekenden: Mor kørte med sit tre-årige barn på skødet

Politiet var til stede ved en række knudepunkter i Aarhus i weekenden. Heldigvis var der ikke mange fulde trafikanter. Foto: Østjyllands Politi
Weekendens sprit- og narkokontrol viste generelt få syndere hos trafikanterne. Der var dog andre opsigtsvækkende forseelser.

AARHUS: En mor havde ikke blot sin ene datter siddende uden børnesæde på passagersædet, da hun kørte gennem Malling fredag aften. Hun sad også med sin tre-årige anden datter mellem benene på førersædet.

Da moren ikke havde selepuder eller autostol med, måtte hun efterlade bilen på stedet og gå det sidste stykke hjem med børnene. Hun kan nu se frem til en bøde og et klip i kørekortet.

Politiet havde i weekenden sprit-og narkokontrol i det østjyske natteliv. Historien om kvinden i Malling var en af de mere grelle, som det lyder fra Østjyllands Politi, der også fortæller gode historier:

I Aarhus C fik en motorcykelbetjent fredag aften pludseligt travlt med andet end kontroller, da han opdagede en 15-årig dreng, som lå livløs på fortovet efter et hjertestop. Sammen med en livredder, som tilfældigvis ankom til stedet, lykkedes det at få liv i drengen – blandt andet med god brug af en hjertestarter. Den 15-årige overlevede og er uden for livsfare. Det er endnu uvist, hvad årsagen til hans hjertestop var.

Østjyllands Politi var ekstra til stede på vejene fredag og lørdag eftermiddag og aften for lave sprit-og narkokontrollerne i forbindelse med de mange julefrokoster. Det viste sig, at langt størstedelen af bilisterne heldigvis ikke havde alkohol eller stoffer i blodet. I alt fem personer blev anholdt for at køre sprit- eller narkokørsel under indsatsen, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ja til ridehal på Rønslundvej

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Tricktyve fulgte efter 76-årig og smadrede hendes bilrude

Annonce