Annonce
Sport

Sportsnavne fra det seneste døgn: Masser af klubskifter

Abdou Diallo (t.h.) i duel med Thomas Müller i den forgangne sæson. (Arkivfoto) Christof Stache/Ritzau Scanpix

Abdou Diallo skifter til Paris Saint-Germain i hjemlandet, hvor han har fået en fem år lang kontrakt. Dermed blev kun til en enkelt sæson i Dortmund for den franske midterforsvarer.

Christoffer Remmer har indgået en treårig aftale med den belgiske fodboldklub KVC Westerlo. 26-årige Remmer skifter fra norske Molde, hvor han har spillet i tre år. Han har en fortid i FC København og på de danske ungdomslandshold.

Amalie Thestrup bytter Ballerup-Skovlunde Fodbold ud med italienske AS Roma. Den 24-årige angriber fik A-landsholdsdebut i marts og har spillet to landskampe. Peter Bredsdorff-Larsen og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) får gavn af bagspilleren Mads Kjeldgaard Andersen et år før planlagt. BSV er blevet enige om at købe ham fri af Mors-Thy omgående. Viktor Tranberg bytter FC Nordsjælland ud med Esbjerg, hvor han har fået en fireårig kontrakt. 35-årige Markus Halsti og 34-årige Rodolph Austin får således i fremtiden konkurrence fra 22-årige forsvarsspiller fra FC Nordsjælland. William Eskelinen forstærker AGF på målmandsposten. AGF-træner David Nielsen har hentet William Eskelinen i GIF Sundsvall, der spiller i den bedste svenske række.

Clarence Seedorf og Patrick Kluivert er fortid som landstræner og assistenttræner for Camerouns landshold. Efter exit i ottendedelsfinalen i Africa Cup of Nations er de blevet fyret.

Björn Engels, belgisk forsvarsspiller i franske Reims, skifter til Aston Villa, der er rykket op i Premier League.

Lasse Vibe slipper formentlig med få ugers pause, efter den danske IFK Göteborg-angriber i weekenden blev båret fra bane med en skade i baglåret.

William Eskelinen i sin tid som målmand for svenske GIF Sundsvall. (Arkivfoto) 10600 Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce