Annonce
Sport

Sportsnavne fra det seneste døgn: Klubskifter i håndbold og fodbold

Benjamin Jakobsen skal fremover spille håndbold i Aalborg. foto: Jørgen Kirk

Benjamin Jakobsen, stregspiller med en fortid i bl.a. Skanderborg Håndbold, skifter til Aalborg på en etårig kontrakt. Han skal være med til at sikre en bred trup hos danmarksmestrene, der skal spille Champions League i den kommende sæson. I sidste sæson spillede Benjamin Jakobsen for Skjern Håndbold.

Nabil Fekir, franske verdensmester skifter fra Lyon til Real Betis. Den franske klub oplyser, at man har fået 148 millioner kroner for klubbens nu tidligere anfører. Beløbet kan stige med 75 millioner kroner afhængig af præstationer på banen. Den 26-årige offensivspiller har underskrevet en fireårig kontrakt med Real Betis. Som en del af handlen skifter også lillebror Yassin Fekir til Real Betis. Han er 22 år og har indtil nu spillet på Lyons reservehold. Joelinton skifter til Newcastle fra Hoffenheim. Newcastle har ledt efter spillere til at supplere offensiven, efter holdet har sagt farvel til Ayoze Perez, Joselu og Salomon Rondon. Mikkel Thygesen bliver assistenttræner i 2. divisionsklubben FC Helsingør. 34-årige Thygesen indstillede sin aktive karriere tidligere på sommeren, da hans kontrakt i FC Roskilde blev revet over. Som aktiv spillede han i alt 323 superligakampe og scorede 49 mål. Superligakampene blev spillet for Frem, FC Midtjylland, Brøndby, Hobro og Randers FC. Thygesen spillede tre A-landskampe.

Eddi Gomes, der fik sit gennembrud i Superligaen i Esbjerg, har fået ophævet sin kontrakt med kinesiske Henan Jianye og nu forsøger hans agent at afsætte forsvarsspilleren til en dansk klub. 30-årige Eddi Gomes havde et halvt år tilbage af sin aftale med den kinesiske klub Henan Jianye, men kontrakten er blevet ophævet før tid.

Annonce
Mikkel Thygesen bliver assistenttræner i Helsingør (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2015)
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Borgmester vil diskutere togstop i Hovedgård: Det ligger lige til højrebenet

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];