Annonce
Sport

Sportsnavne: Dansk målmand kasseret i svensk storklub - Dansk cykelrytter får prof-kontrakt

Kevin Stuhr Ellegaard er dybt skuffet over sin svenske klub Elfsborg efter otte år i klubben.

Kevin Stuhr Ellegaard, 36-årig dansk målmand fra de tidligere svenske mestre fra Elfsborg, er dybt skuffet over, at han har fået besked om, at hans kontrakt ikke bliver forlænget efter denne sæson efter otte år i klubben. Han er bl.a. holdkammerat med den tidligere AC Horsens-spiller Sivert Heltne Nilsen. Han var med i Europa League-kampene mod AC Horsens, der gik videre efter 1-1 i Horsens og 3-2 i Borås.

Andreas Stokbro, sejrsvant cykelrytter fra Team Riwal, har skrevet kontrakt med Dimension Data, der næste år skifter navn til Team NTT.

Fernando Ricksen, tidligere hollandsk landsholdsspiller med en fortid i Glasgow Rangers, er død, kun 43 år, af en sjælden sygdom. Han vandt syv titler med Glasgow Rangers fra 2000 til 2006.

Østersund, svensk klub, der var en sensation i Europa League, er tæt på at gå konkurs. Klubben har kun 10 dage til at finde 10 millioner kroner.

Claus Steinlein fra FC Midtjylland forlader bestyrelsen i divisionsforeningen efter eget ønske. Han afløses af Bøje Lundtoft fra Jammerbugt FC.

Erling Håland, 19 år, søn af Alf Inge Håland, tidligere norsk landsholdsspiller, scorede tre mål for Real Bull Salzburg i 6-2 sejren over Genk.

Dries Mertens scorede mål nr. 113 for Napoli i 2-0 sejren over Liverpool og er tæt på at indhente Diego Maradona med 115 mål for den italienske klub.

John Stones, engelsk landsholdsspiller fra Manchester City, blev skadet under træningen i Ukraine i forbindelse med englændernes kamp mod Shahktar Donetsk og er ude i længere tid. De engelske mestre har i forvejen Leroy Sane og Aymerre Lapote skadet.

Daniil Medvedev er topseedet i tennisturneringen i St. Petersburg foran Karen Khachanov. Begge russiske spillere slås for at komme med i sæsonfinalen i London i november.

David Goffin er topseedet i tennisturneringen i Metz.

Andreas Stokbro bliver holdkammerat med Michael Valgren.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce