Annonce
Odder

Sportigan bliver til Intersport

Danni Frederiksen skifter kæde fra Sportigan til Intersport. Den kæde han selv begyndte i, da der lå en Intersport på Torvet. Arkivfoto

30. september er det slut med Sportigan i Odder - torsdag 5. oktober er det goddag til Intersport i Odder.

Odder: Nye tider på vej på markedet for sportsudstyr i Odder.

Fra 1. oktober vil det igen være muligt at købe sit sportsudstyr hos en Intersports-forretning i Odder.Det er ejeren af Sportigan i Odder, Danni Frederiksen, der har lavet en aftale med Intersport-kæden.

- Jeg begyndte selv som elev i Intersport for flere end 10 år siden, da butikken lå på Torvet i Odder og var ejet af Jan Christensen. Så det er lidt som at komme hjem igen, siger Danni Frederiksen.

Annonce

Den lokale sportsforretning

Sidste dag som Sportigan-forretning bliver lørdag 30. september. Herefter vil butikken være lukket i fire dage, så den kan blive bygget om og være klar til torsdag 5. oktober, hvor den åbner som Intersport.Det bliver med lave priser de tre første åbningsdage.

Selvom navnet snart skiftes på facaden, vil butikken fortsat være byens lokale sportsforretning.

- At vi skifter navn, kommer ikke til at ændre noget i forhold til den måde, jeg tænker forretning på. Det har været vigtigt for mig under forhandlingerne med Intersport, at jeg kunne forblive den lokale forretning, som jeg er i dag. Jeg ønsker fortsat at støtte både lokale klubber, foreninger og efterskoler. Og så vil jeg fortsat have lokale ansatte, siger Danni Frederiksen.

En fordel

Ifølge butiksejeren kommer det nye kædeskifte til at blive en fordel for kunderne. Bl.a. fordi udbuddet af de mest populære mærker bliver større.

- Med omkring 6.000 Intersport-butikker rundt omkring i verden, bliver vi en del af en kæmpe kæde. Det betyder, at vi får adgang til et langt større varesortiment end tidligere. Så nu kan vi pludselig tilbyde de mest populære varer fra bl.a. Nike og Adidas, hvilket vi ikke har kunnet tidligere, siger Danni Frederiksen.

- Jeg har været glad for tiden hos Sportigan, men nu er det tid til, at der skal ske noget nyt. Og da jeg blev kontaktet af Intersport, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige vej at gå. I mine øjne står Intersport som klart den stærkeste sportskæde i Danmark, siger Danni Frederiksen.

/EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce