Annonce
Rejser For abonnenter

Spis og drik dig gennem Irland: Her er 4 gode tip

Irlands madkultur er spækket med historie og trækker på en rigdom af ingredienser fra både land og vand. Øens madkultur har været påvirket udefra gennem århundreder – fra kelterne ankom til Irland omkring 600 år f.Kr. til vikingerne og den engelske kolonisering i det 16. og 17. århundrede. Det irske køkken var tidligere forbundet med kogt bacon, skamkogte grøntsager og en halv kvadratmeter kartofler på hver tallerken. Men den opfattelse har irerne de senere år knoklet hårdt på for at få vendt. Tag turen til det sydlige Irland og gå på opdagelse i et hjørne, hvor øens mad- og drikkekultur trives bedre end nogensinde. Her er fire nedslag til steder, der er værd at besøge i County Cork.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce