Annonce
Kultur

Spirende comedy-talenter på Horsens Ny Teater

Ved Horsens Ny Teaters nye comedy-koncept – Open Mic, kan spirende comedy-talenter prøve sig selv af i trygge rammer. Onsdag 5. februar kl. 19 går det løs for første gang. PR-foto

Horsens: I det nye år kan horsensianerne se frem til Horsens Ny Teaters nye comedy-koncept - Open Mic, hvor spirende comedy-talenter kan prøve sig selv af i trygge rammer, og hvor publikum til billige penge kan få en sjov og hyggelig aften. Onsdag 5. februar kl. 19 går det løs.

Open Mic bliver komikkens legeplads, hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum, lyder det i en pressemeddelelse fra teatret.

- Vi har generelt en del comedy på programmet, men med dette koncept hvor de nye talenter kan folde sig ud, favner vi endnu bredere, og det glæder vi os til at arbejde videre med, fortæller Lone Wessel fra Horsens Ny Teater.

Til Open Mic får de mindre erfarne komikere eller amatører chancen for at få et spot på scenen. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til gå op i en højere enhed. Aftenens vært vil gøre sit til, at det bliver sjovt og underholdende.

Har man lyst til at afprøve sine comedy-talenter med et spot på Horsens Ny Teater, kan man sende en mail til bs@fbi.dk – mærk mailen med "Open Mic Hnt". Billetsalget er startet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce