Annonce
Horsens

Spiller nummer otte på plads i HIC

Lennart Jensen har med Bakir Serdarevics underskrift på en kontrakt otte spillere på plads til den kommende sæson i Basketligaen. Arkivfoto: Martin Ravn
Bakir Serdarevic får sin første professionelle kontrakt med klubben.
Annonce

Horsens:  Horsens IC er i gang med at forberede sig til den kommende sæson. I første omgang skal truppen på plads, og med yderligere en underskrift kan HIC-lederen Lennart Jensen nu notere sig, at der er otte spillere på plads i førsteholdstruppen.

Det er Bakir Serdarevic, der har lavet en kontrakt med HIC. Det er hans første professionelle kontrakt med HIC.  I de seneste år har Bakir Serdarvic holdt muligheden for at tage på College i USA åben.

Hvis man vil tage det skifte på et tidspunkt, er det ikke tilladt at have spillet på en professionel kontrakt i Europa inden. Derfor har han ikke været på lønningslisten i klubben, mens han har færdiggjort gymnasiet i Horsens.

- Men det kommer han altså nu, idet Bakir har valgt at satse på en karriere i Europa. Derfor er vi glade for, at vi kan holde ham i klubben det kommende år, siger Lennart Jensen.

Serdarevics rolle voksede undervejs i den sæson, som blev afbrudt før tid på grund af coroanen.

Når Bakir Serdarevic for alvor går i gang med forberedelserne til den nye sæson efter sæsonen, vil det være den fjerde sæson på HIC’s førstehold, som han tager hul på.

Ud over Bakir Serdarvic har HIC følgende spillere på kontrakt: Vedran Borovcanin, Frederik Rungby, Lasse Elbæk, Aladdin Barakeh, Igor Djukelic, Marius Rasmussen og Emil Langager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce