Annonce
forside

Specialpatruljen på narkobesøg

Politiets specialpatrulje fandt hash på to adresser i Odder torsdag aften. Arkivfoto

Odder: Østjyllands Politis specialpatrulje var torsdag aften på besøg på flere adresser i Odder, og det gav resultater. Kl. 21.20 bankede de på en dør til en lejlighed i Odder, hvor de havde mistanke til, at der var ulovlige stoffer. En ung mand åbnede døren, og patruljen kunne straks lugte hash. Lugten viste sig at komme fra et sofabord, hvor der lå flere gram hash.

Den unge mands 65-årige far var også på stedet, og han erkendte, at hashen var hans. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Klokken 22.20 tog de videre til en ny adresse, hvor de havde fået et tip om, at der blev solgt narko. På stedet befandt sig der en mand, der straks erkendt, at han havde en del hash og en digitalvægt, som han frivilligt viste frem. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkosalg.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: YouSee fyrer op under vigtig debat om tv-pakker

Det er noget af en hvepserede, tv-udbyderen YouSee har stukket fingrene i de seneste dage. Beslutningen om at smide Discovery-kanaler - Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2 - ud af tv-pakkerne fra årsskiftet berører cirka en million danskere, og det er især store sportsbegivenheder, der sætter fut i debatten. - I kan vælge Discovery blandt vælg selv-kanalerne, lyder det fra YouSee, men måske har de gjort regning uden vært: Tv-krigen eskalerede nemlig i aftes, da Discovery gik på banen med annoncer rundt om FC Københavns fodboldkamp i Europa League, hvor der blev opfordret til at vælge Stofa og en række andre aktører i stedet for YouSee - og at der i øvrigt ikke er gang i forhandlinger parterne imellem. Dansk Boldspil Union og Danmarks Idrætsforbund advarer om tab af nationalt tv-arvegods, når vigtige landskampe og dele af OL-dækningen forsvinder for mange. - I har selv solgt jer til privatkanalerne for ussel mammon, lyder modsvaret fra mange, og det argument er fair - med modifikationer. For eksempel er det ikke DBU, der sidder med rettighederne til EM-kvalifikationskampe. De forhandles fra centralt hold i det europæiske fodboldforbund UEFA. Alligevel må idrætsforbundene vedkende sig en del af ansvaret for deres interesseorganisationers valg. Striden åbner en anden spændende diskussion: Har tv-pakker så overhovedet en fremtid? Antenneforeningerne argumenterer med, at de på vegne af tusindvis af medlemmer skaffer kanalerne langt billigere, end hvis vi alle selv satte pakker sammen. Omvendt er jeg en af dem, der har 70+ kanaler i min store tv-pakke, og et konservativt bud er, at jeg aldrig er forbi de 40 af dem. Og er det ikke sådan med sport, at hver gang, man siger til sig selv: Nu har jeg de kanaler, jeg skal bruge, for at se AC Horsens, åbner der en ny...? En krølle på halen er, at de fleste børn og unge i dag er flintrende ligeglade med kanalpakker og flow-tv. De finder alt på YouTube og streaming-tjenester, så måske dør denne diskussion af sig selv om føje år.

Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce