Annonce
Erhverv

Spar-købmand: Folk hamstrer stadig gær

Spar-butikken i Ejstrupholm har normalt åbent og det meste på hylderne. Der kan dog opstå gærmangel på grund af hamstring. Arkivfoto
Stadig en del gær-hamstring, men ellers rolige tilstande, fortæller Spar-købmand René Andersen fra Ejstrupholm.
Annonce

Ejstrupholm: Spar-købmand René Andersen fra Ejstrupholm melder om en forholdsvis rolig situation, og butikken kører videre med de normale åbningstider, men corona-epidemien har alligevel medført forandringer i hverdagen.

- Folk tager de forskellige påbud mere seriøst - kunderne er blevet bedre til at holde afstand, fortæller købmanden.

Stemningen er lidt trykket, men de fleste tager det roligt, oplyser Spar-købmanden. Og med hensyn til daglig varer er de faktisk heller ikke noget at være bekymret for:

- Vi har alt på hylderne - undtagen gær. For lidt siden var der en kunde, der købte de sidste 10 pakker gær, fortalte René Andersen, da avisen talte med ham torsdag over middag.

- Vi får mere gær løbende, så der er ingen grund til at hamstre. Men vi oplever det alligevel, og vi kan se, at der kommer folk fra Brande og Ikast og køber gær, tilføjede han.

Annonce

Mere medicin

Spar-købmanden har også medicin-udlevering, og René Andersen kan fortælle, at man aldrig før har udleveret så meget medicin.

Der er også lidt mere tryk på pakkeposten, end der plejer at være.

Hygiejneforanstaltningerne har fået en tak op. Personalet arbejder med engangshandsker, der bruges håndsprit flittigt, og grøntsager sælges indpakkede.

- Det eneste grønt, der ikke er pakket ind, er bananer, fortæller René Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Borgmester vil hæve kommuneskat: Horsens ligger i midterfeltet

Annonce