Annonce
Erhverv

Spaden gik i jorden i sidste uge - nu er kun 5 af 19 lejemål tilbage

Hastigheden for udlejning af de kommende rækkehuse ved Ring Sø har overrasket direktør Michael Ravnholt Iversen i Iversen Ejendomme ApS. Han forudser, at alle huse snart er lejet ud. Foto: Henrik Sandvad
Der er stor interesse for 19 nye rækkehuse, som Iversen Ejendomme ApS opfører ved Ring Sø ved Brædstrup. Selvom byggeriet først gik i gang i sidste uge, er 14 ud af 19 huse allerede lejet ud.

Brædstrup: Det går stærkt for tiden på boligmarkedet i Brædstrup, og det kan direktør og indehaver i Brædstrup-virksomheden Iversen Ejendomme ApS Michael Ravnholt Iversen nikke genkendende til.

I sidste uge begyndte ejendomsfirmaet at grave ud til fundamenter på 19 nye rækkehuse ved Ring Sø, men allerede nu kan indehaveren melde, at 14 ud af de 19 huse er lejet ud.

- Det er gået over al forventning, og det er tydeligt, at vi med vores rækkehuse har ramt et hul i markedet i Brædstrup. Det er hovedsageligt ældre eller seniorer, som planlægger lidt ud i fremtiden med salg af egen bolig, som har lejet sig ind. De unge, som måske har en lidt kortere beslutningsproces i forbindelse med bolig, når slet ikke at komme derind, for så er alle husene væk, siger Michael Ravnholt Iversen.

Annonce

Det er gået over alt forventning, og det er tydeligt, at vi med vores rækkehuse har ramt et hul i markedet i Brædstrup.

Michael Ravnholt Iversen, direktør Iversen Ejendomme ApS

Mangel på rækkehuse

De kommende rækkehuse bliver på 96 kvm, og de fås både med tre og fire værelser. Det er Milton Huse, der står for at bygge rækkehusene, som forventes at være klar til indflytning lige omkring sommerferien. Ifølge direktøren for Iversen Ejendomme viser efterspørgslen efter rækkehusene, at der er stor mangel på netop den type huse i Brædstrup.

- Ud over os er der Odinsgaard, som vil opføre otte rækkehuse på Vestergade, og de har sikkert også en lang venteliste. Jeg tror, rækkehuse tiltaler folk i Brædstrup. Mange kan godt lide at have en lille have og en hæk og dermed få lidt jord under fødderne, siger Michael Ravnholt Iversen.

Overvejer nye projekter i byen

Iversen Ejendomme ApS er et relativt nystiftet ejendomsfirma, og byggeriet ved Ring Sø er det første store projekt, som virksomheden har kastet sig ud i.

Iversen Ejendomme investerer cirka 30 mio. kroner i de nye rækkehuse ved Ring Sø, og den store efterspørgsel efter boligerne gør, at direktøren gerne overvejer flere byggeprojekter i Brædstrup.

- Det kan bestemt godt tænkes, men i så fald skal det være det rigtige projekt med den rigtige beliggenhed. Det, at vi næsten har lejet det hele ud ved Ring Sø, inden vi er begyndt byggeriet, er vild fedt. Det giver da mod på mere, siger Michael Ravnholt Iversen.

Om Iversen Ejendomme ApS

Iversen Ejendomme ApS blev stiftet i juni 2019 af Michael Ravnholt Iversen, og virksomheden holder til på Søkildevej 31 i Brædstrup.

Michael Ravnholt Iversen ejer i forvejen Iversen Byg og Anlæg, som lever af at støbe og grave fundamenter til nye byggerier. Det er således også Iversen Byg og Anlæg, som graver og støber fundamenterne til denye rækkehuse ved Ring Sø.

Rækkehusene bygges af Milton Huse.

I alt opføres der 19 rækkehuse på den såkaldte projektgrund ved Ring Sø. Husene bliver på 96 kvm, og de 15 huse får tre værelser, mens de sidste fire bliver på fire værelser.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce