Annonce
Odder

Spørg avisen: Hvorfor sidder der to mænd og laver ingenting

Spørg, vi finder svar

Odder: Selv om der ikke sker ret meget sport i og omkring Spektrum Odder, lægger mange borgere vejen forbi for tiden - nemlig for at blive testet for Covid-19 af de medarbejdere, som regionen stiller til rådighed.

Spørg Folkebladet

Har du et spørgsmål eller en undren, som du gerne vil have Horsens Folkeblad til at undersøge?

Send det til os via spørgeboksen på spoerg.hsfo.dk. Så er du med til at præge, hvad avisen går i dybden med.

Folkebladet vil jævnligt kigge på spørgsmålene. Hvis der kommer mange, vil vi vælge en række spørgsmål ud og lade læserne stemme på, hvilket af de udvalgte spørgsmål, vi skal gå i dybden med.

Alt det ved de fleste sikkert, men avisen har fået en forespørgsel fra en læser, som undrer sig over, hvorfor der dagen lang sidder to personer i en bil tæt på indgangen til Spektrum Odder? Og hvorfor sidder de og laver ingenting i en kommunal bil, der tilhører Fælles Drift & Service - altså afdelingen, der normalt tager sig opgaver som at passe veje og parker, rengøre offentlige toiletter og deslige?

Funktionsleder Dan Poulsen fra Fælles Drift & Service bekræfter, at de to personer i bilen kommer fra hans afdeling, og at de opholder sig ved Spektrum hver dag klokken 8.30-16.15.

- Kollegernes opgave er at forberede dagens testtagninger ved om morgenen at sætte skilte og minestrimler op, løbende at forsyne dispenserne med sprit samt at besvare spørgsmål, hvis nogen er tvivl om noget. Når dagen så er omme, pakker de alt ned igen, siger funktionslederen, der gerne indrømmer, at der blandt medarbejderne ikke ligefrem er rift om at få dagens tjans ved Spektrum. For et mere kedsommeligt arbejde kan man næppe finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se målet og den vilde jubel: AC Horsens tager sejren i sidste sekund

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Annonce