Annonce
Horsens

Spændende udvikling: Der bygges i Brædstrup!

Ellen T. Schmidt.
Annonce

Læserbrev: Ferietid!

Vi rejser ud. Det er spændende - hvad mon der venter derude af oplevelser, nye byer, nye landskaber? For så at vende hjem igen - og det er faktisk mindst lige så spændende. For der sker virkelig meget i Brædstrup for tiden.

Nye parcelhuse skyder op ved Ring Sø og på Galgebakken/Fredsbovej. Rækkehuse og lejligheder bygges der fire (måske fem!) forskellige steder, jævnt fordelt over hele byen. Salget af byggegrunde går godt.

I Folkeparken er der taget hul på en omfattende opgradering med nye udnyttelsesmuligheder for små og store. Naturstiens forløb ind gennem Brædstrup Bymidte går snart i gang. Med torv, butikker og spisesteder i umiddelbar nærhed. Til glæde og gavn for Brædstrupborgerne og for turisterne.

Det er spændende at være vidne til denne udvikling, både som borger og som politiker.

Som politikere skal vi sikre, at den gunstige udvikling kan fortsætte. Herunder at det fortsat er muligt at købe en byggegrund i Brædstrup. Derfor vil jeg sammen med den socialdemokratiske byrådsgruppe arbejde for, at mere jord kan udstykkes til boliggrunde. Det må meget gerne ske i samarbejde med private investorer.


Det er spændende at være vidne til denne udvikling, både som borger og som politiker.

Ellen T. Schmidt


Jeg har boet i Brædstrup med min familie i snart 50 år. Det har vi været, og det er vi fortsat meget glade for. For nylig mødte jeg et ungt par, der var flyttet til Brædstrup for godt et år siden. De fremhævede, at de syntes, at de fik meget for pengene her: Naturen, byens handelsmuligheder, de mange foreninger, tæt ved motorvejen - ja det var blot nogle af de ting, de nævnte.

Brædstrup har så meget at byde på. Derfor skal vi sikre, at potentielle tilflyttere kan få deres ønske opfyldt, om de vil leje eller eje, købe eller selv bygge hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce