Annonce
112

Sort bil med polsk nummerplade efterlyses efter frækt kassedyk

Arkivfoto
To mænd, som forsvandt i polsk indregistreret bil, mistænkes for at have taget af kassen i Hi-Fi Klubben på Torvet

Horsens: To mænd, som fredag over middag var inde i Hi-Fi Klubben på Torvet, er mistænkt for at have taget af kassen under besøget i butikken.

Ifølge anmeldelsen af det såkaldte "kassedyk", som blev anmeldt klokken 13.27, var der en enkelt kunde og en ekspedient til stede i butikken, da to mænd kom ind. Den ene spurgte på gebrokkent engelsk efter nogle høretelefoner, og ekspedienten tog den formodede kunde med over til høretelefonerne.

Han forlod butikken uden at købe noget, og fulgte således efter den mand, han var kommet sammen med.

Umiddelbart efter opdagede ekspedienten, at kassen stod åben og konstaterede, at der var forsvundet et betydeligt beløb i kontanter fra kassen.

Annonce

Kig efter POS 32 392

Uden for butikken så han en sort bil, muligvis en Volkswagen Touran, med polske nummerplader POS 32 392, som kørte fra stedet.

Derfor er politiet meget interesseret i at høre fra vidner, der har set bilen eller mændene i forbindelse med tyveriet.

- Også hvis man ser bilen holde et eller andet sted, tilføjer vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, som kalder det et frækt tyveri.

Manden, der ville kigge på høretelefoner, beskrives som 1,75-1,80 meter høj, 30-35 år, lyshåret og iført en lyseblå/grå trøje.

Har man oplysninger om bilen eller tyveriet, kan man ringe på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce