Annonce
Sport

Sormani savner teamspirit: Sidder det mentale, kommer resten meget lettere

Adolfo Sormani har Mads Lauritsen tilbage, når VB fredag aften spiller i Horsens. Mads Lauritsen har dog ikke spillet i snart en måned på grund af problemer med sportsbrok. Arkivfoto: Mette Mørk

VB-træner Adolfo Sormani har Mads Lauritsen tilbage mod AC Horsens, men der mangler fire andre til fredagens lokalopgør.

Annonce

Vejle: Adolfo Sormani så en hel del mangler i Vejle Boldklubs seneste kampe, men én af manglerne overskygger de øvrige.

VB-træneren savner den teamspirit, holdet viste i de første kampe.

- Mentaliteten fra de første kamppe skal findes igen. Når den er der, kommer resten meget lettere; det fysiske, det taktiske og det tekniske, siger Adolfo Sormani.

VB møder fredag aften ude AC Horsens, og det sker efter to VB-nederlag i træk.

Adolfo Sormani har i sin tid som VB-træner ikke tidligere prøvet at tabe to kampe i træk. I hele sidste sæson tabte VB kun fire af de 33 1. divisionskampe, og ingen af nederlagene kom i på hinanden følgende kampe.

- Vi skal vise, at vi kan slå tilbage efter to nederlag i træk, så på den led er kampen meget vigtig for os. Alle kampe er vigtige, men jeg ved godt, at den mod Horsens for mange i vores by og for vores fans er endnu vigtigere end de andre, siger VB-træneren.

Annonce

Får folk klar til Frem-kampen

VB mangler til kampen mod AC Horsens fire spillere. Imed Louati holdes fortsat ude af en fiberskade, Tobias Mølgaard døjer igen med en overbelastningsskade i sit ene lår, og så er Sean Murray fortsat ukampdygtig efter en blindtarmsoperation for en lille halv snes dage siden.

Og så er den unge offensiv-spiller Lucas From ude, efter han til træning fik en bold i hovedet og må stå over.

Adolfo Sormani forventer, at alle fire er klar igen efter den forestående landskampskampe, og han kalder det overvejende sandsynligt, at de alle tre er til rådighed i pokalkampen 11. september ude mod Frem. VB's første superliga-kamp efter landskampspausen er mandag 17. september ude mod AaB.

Til gengæld er Mads Lauritsen tilbage i VB-truppen, efter sportsbrok de seneste mange uger har holdt ham ude af holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce