Annonce
Horsens

Sommersøndage i city: Legetøjsbutik glad for, at de slog til

Søren Nielsen er glad for, at han sprang ud i at holde åbent på sommersøndage. Han har givet den fuld arm, hvad markedsføring angår, og det har givet kunder i butikken i Hospitalsgade. Arkivfoto: Morten Pape
13 lokale butikker har valgt at holde søndagsåbent denne sommer. Nogle har haft det stille og roligt - andre kan nærmest ikke få armene ned.
Annonce

Horsens: Hos Kids Coolshop i Horsens har det været en succes at holde søndagsåbent.

Sådan lyder midtvejsmeldingen fra indehaver Søren Nielsen, der har valgt at give den fuld skrue, hvad markedsføringen angår. Ingen skulle være i tvivl om, at legetøjsbutikken i Hospitalsgade holder åbent hver søndag i sommerferien.

- Den første søndag skulle vi lige i gang. De næste to søndage har vi haft mange kunder, siger Søren Nielsen, der også holder åbent de kommende sommersøndage fra kl. 11 til 15.


Den første søndag skulle vi lige i gang. De næste to søndage har vi haft mange kunder

Søren Nielsen, Kids Coolshop


Han vurderer, at butikken har hentet syv procent af sin ugentlige omsætning fra søndagshandlen.

- Det ser ud til, at vores juli bliver bedre end juli i 2019, hvor vi rent faktisk satte rekord, siger en glad indehaver.

Annonce

Stille og roligt

Hos herretøjsbutikken MEN og hos Bog & Idé Horsens har tilstrømningen af kunder været mere moderat.

Bog & Idé holder også åbent på sommersøndagene. Der kunne godt være lidt flere ekspeditioner, lyder det fra dem, som har haft vagten indtil nu. Arkivfoto: Søren E. Alwan

- Jeg fik da tid til både at støvsuge og vaske gulv i forretningen sidste søndag, og jeg blev kun forstyrret tre gange af kunder, siger Sofie Vestergaard, elev hos Bog & Idé.

Hun har sammen med en kollega haft vagten de første tre sommersøndage. De to første søndage var der lidt flere kunder end den tredje.

- Men da var der også underholdning i byen, siger hun, der gerne vil understrege, at Bog & Idé også har åbent de kommende søndage i juli.

Det er hendes fornemmelse, at nogle tror, at det er slut med søndagsåbne butikker, når de er kommet et godt stykke op ad Søndergade.

Sofie Vestergaard tror, det ville have givet flere ekspeditioner, hvis der have været bredere opbakning til søndagsåbent blandt byens butikker.

Annonce

Kunne ønske sig bedre opbakning

Hos Herrebutikken MEN er billedet det samme.

Henrik Fabricius (th) sammen med medindehaver Klaus Andersen af MEN. Han kunne godt have ønsket sig lidt større opbakning, så flere butikker havde holdt søndagsåbent i sommerferien. Arkivfoto: Michael Svenningsen

- Det har været stille og roligt, siger Henrik Fabricius.

Han er ikke utilfreds med søgningen, men der kunne godt have været mere at se til.

- Opbakningen kunne have været bedre. Vi skal være flere, der holder åbent, hvis det skal batte noget, siger han.

Det må være læren, hvis der igen til næste år skal holdes sommersøndage, fortsætter Henrik Fabricius.

Annonce

Holder åbent tre søndag mere

MEN har holdt åbent de første tre søndage. Nu kniber det med at få ferievagtplanen til at gå op, og derfor holder butikken lukket kommende søndag.

13 butikker deltager i sommersøndagsåbent, der har sloganet Shop-hos-dem-du-har-nær. De er foruden de nævnte Matas nr. 22 midt på Søndergade, Name It, Only, Vila, Vero Moda, Femina, Skechers, Jack & Jones, Hunkemöller, Selected og Normal. Og de holder åbent tre søndage mere her i skoleferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HIC henter stor amerikaner

Horsens For abonnenter

Egebjerg stod til et fald i indbyggertal: Derfor endte det med en stigning på 44 procent

Annonce