Annonce
Brædstrup

Sommermøde med Otto Brandenburg sange

Otto Brandenburg havde en karriere, der strakte sig over 50 år. Arkivfoto
Sdr. Vissing - Tirsdag 28. juni er der sommermøde i Sdr. Vissings konfirmandstue, og her vil musikeren Karsten Holm synge en række af Otto Brandenburgs populære sange, og han vil fortælle historien og anekdoterne om Otto Brandenburg.

"To lys på et bord", "Når en sailor går i land", "Buona sera" og andre sange blandt de mest velkendte af de kendte Brandenburg-sange, og de bliver stadig spillet i radioen, selv om det er ni år siden, at Otto Brandenburg døde i en alder af 72 år. Karsten Holm, musiker fra Stjær, har længe været fascineret af "baggårdspumaen", som Otto Brandeburg blev kaldt, og efter en optræden i TV2 Charley i 2014, hvor Karsten Holm sang "To lys på et bord", blev det naturligt for ham, at hans nye projekt skulle handle om Otto Brandenburg.

Brandenburgs karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann, fik ham til at skifte jazz-guitar. Succesen tog fart med Four Jacks, som han var med til at starte. Han blev Danmarks første teenageidol, og han fik prøvet det meste. Han blev skuespiller, visesanger og spillede revy. Ind imellem faldt han i de sorte huller, men som en korkprop kom han op til overfladen igen og igen. Alle er velkomne til det musikalske foredrag, oplyser Grædstrup og Sønder Vissing menighedsråd, der står for arrangementet. Der vil blive mulighed for at købe kaffe og brød for 20 kroner.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce