Annonce
Odder

Sommerløjer: Streetart og oceancamp til de unge

SSP-koordinator Kristian Kilt er glad for det sommerprogram, som på kort tid er blevet lagt. Aktiviteterne går lige fra streetart ved Spektrum Odder til rejefiskeri ved Hølken Strand. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Kommunen har fået penge til at sørge for, at børn og unge har noget sjovt at lave i de næste uger. Der er lavet et program med fokus på leg og læring.
Annonce

Odder: Det kan godt være, at flere børn og unge skal være hjemme i ferien. Men de behøver ikke at kede sig. Ungelounge, streetgames og oceancamp er nogle af de aktiviteter, der foreløbig er planlagt.

De er samlet i et program med titlen Sommer i Odder, og der er flere aktiviteter på vej. Nogle af dem står kommunen for, mens foreninger står for andre.

Desuden kan de unge chatte med kommunens ungechat i hele perioden.

Sommer i Odder

Cyberhus.dk:Odder
https://cyberhus.dk/ung-i/odder

Programmet byder på skiftende aktiviteter til børn og unge i løbet af sommeren. Det hele er samlet på odder.dk/sommeriodder, som bliver opdateret undervejs, som der kommer nyt til. Ungechatten på www.cyberhus.dk/ung-i/oddder er også åben.

Uge 28: Lounge, music, coffee ’n’ shakes i Biblioteksparken.

Uge 29: Bliv ridder for en uge – rollespil på biblioteket.

Uge 30: Streetgames med basket, fodbold og skating på Spektrums multibane.

Uge 31: Beach ’n’ Ocean Camp med SUP og kajakker på stranden i Hou.

Uge 32: Motor og Lounge ved E-team på Bisgårdsvej.

- Det er et virkelig fedt program, vi har fået stablet på benene på kort tid. Der bliver noget for alle aldersgrupper - fra 6-17 år - og der bliver noget, uanset om man er til fart eller afslapning. Det bliver sjovt at være barn eller ung i Odder den her sommer, siger Kristian Klit, det er SSP-koordinator i Odder Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

SFO-børn skal til vandet

I uge 27 flytter en campingvogn ind på Torvet, og der står medarbejdere og fortæller om aktiviteterne. Løjerne varer til og med uge 32, og der sker forskellige ting i hver uge.

Man kan lære at lave kaffe ved en baristaworkshop, lave egne våben til rollespil, spille streetbasket, -fodbold eller stå på SUP-boards. SFO-børn kan komme på ture ud i det blå eller høre om havets hemmeligheder ved Hølken Strand, og der bliver lavet en lounge med musik med mere i biblioteksparken.


Det er et virkelig fedt program, vi har fået stablet på benene på kort tid.

Kristian Kilt, SSP-koordinator


Spektrums multibane byder på scoot, scate, stangtennis pro, streetart med mere, og i Hou er der beach'n'ocean-camp med SUP, kajakker, basket og mere.

Motorhovederne er der også tænkt på, for ved E-team på Bisgårdsvej i Odder bliver der holdt motordays. Der også fodboldskole og aquacamp i sommerens løb.

Staten har sat 200 millioner kroner af til at sikre, at børn og unge mellem 6 og 17 år får en god sommerferie på trods af udfordringer som følge af coronanedlukningen. Deraf får Odder 873.000 kroner, og kommunen skal selv tilrettelægge faglige aktiviteter og fritidsaktiviteter med fokus på leg og læring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce