Annonce
Ikast-Brande

Sommerferiepasning omlægges

Sommerferiepasningen bliver ikke helt, som den plejer at være i Ikast-Brande Kommune. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Corona-krisen har medført større behov for pasning.
Annonce

Ikast/Brande: Normalt arrangeres der fælles sommerferiepasning på tværs af kommunens børnehaver og SFO’er, men Covid-19-situationen har betydet, at sommerferiepasningen i år kommer til at se anderledes ud end normalt.

Generelt oplever institutionerne et større behov for pasning end normalt, da flere forældre har været pålagt ferie i månederne med Covid-19. Hver enkelt institution har på grundlag af antallet af tilmeldte børn og de rammer, de har til rådighed, været i dialog med deres naboinstitutioner og derefter besluttet, om det er muligt at gennemføre fællespasning.

På dagtilbudsområdet vil sommerferiepasningen som udgangspunkt foregå i barnets eget dagtilbud. Dagtilbud med flere afdelinger vil dog kunne samle børnene i én af afdelingerne, hvis det passer med antallet af tilmeldte børn i ferieperioden. Børnehuset Isenvad og Vibereden i Brande har eksempelvis meget få børn tilmeldt feriepasning og har derfor lavet en aftale om fællespasning med et dagtilbud i nærheden.

Børnene fra Vibereden skal således passes sammen med børn fra Brande Børnehaverne i Børnehuset på Gl. Thyregodvej i uge 29-30, mens børnene fra Børnehuset Isenvad skal passes på Lægdsgård i Ikast sammen med børnene fra Børnehaven Hyldgård.

Annonce

Fællespasning

Højderyggens Daginstitution tilbyder fællespasning i Børnehuset Klovborg.

I uge 28-30 tilbydes SFO-børnene i den sydøstlige del af kommunen pasning på Ejstrupholm Skole, mens SFO-børnene fra Brande og Blåhøj samles på Dalgasskolen. Viser det sig, at der kun er tilmeldte børn fra Præstelundskolen, flyttes pasningen dertil.

I Ikast afventer man de opdaterede retningslinjer, inden man melder noget endeligt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce