Annonce
Ikast-Brande

Sommeraktiviteter på skovmuseum

Igen i år er der aktivitet på Vester palsgaard Skovmuseum. Privatfoto
Igen i år er der sommeraktiviteter på Vester Paldgaard Skovmuseum. Tre gange er der åben for aktivitet.

Boest: Denne sommer byder Vester Palsgaard Skovmuseum endnu engang velkommen til sommeraktiviteter på den gamle skovridergård.

Sommeraktiviteterne finder sted torsdag d. 18. juli, d. 25. juli og d. 1. august kl. 10-14 på Palsgårdvej 9.

Der vil som tidligere år være en række forskellige tilbud om aktiviteter. Man kan prøve at vådfilte en bold og dekorere den med farvet uld.

Det er også muligt at snitte en fløjte, eller man kan gå med på en tur i skoven, hvor museets frivillige vil fortælle om livet i skoven.

Sidst på dagen tændes bålet, og der ristes pølser for at stille sulten efter dagens aktiviteter. Museets kasse med gamle lege vil også blive fundet frem.

Kassen er til fri afbenyttelse med materialer og beskrivelser. Man kan f.eks. prøve den gamle leg med det drabelige navn ”Stik Palles øje ud!"

Familiens børn har også mulighed for at vinde over forældrene i sækkevæddeløb.

Annonce

Gratis aktivitet

- Vi håber selvfølgelig, at mange vil tage imod vores tilbud om lidt aktiviteter i sommerferien. Vi ser ofte familier i flere generationer bruge en hel dag herude, og det bliver tit til mange gode samtaler om gamle dage. Sidste år var vi lidt ramt på vores bålaktivitet pga. afbrændingsforbuddet. Det kan selvfølgelig også ske i år, men vi håber dog på godt vejr alligevel, siger museumsinspektør Brit Vestergaard. Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne. De vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården.

Der er gratis entré, og aktiviteterne er også gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce