Annonce
Sport

Solskjær øjner finaleplads til United efter sejr over Chelsea

Norske Ole Gunnar Solskjær har siden december siddet i trænerstolen hos United. Han overtog efter José Mourinhos fyring og bliver resten af sæsonen, indtil en permanent afløser er fundet.

Ifølge den midlertidige træner kan Manchester United spille sig i finalen, hvis man holder nuværende niveau.

Det er bestemt ikke utænkeligt, at Manchester United ender i FA Cup-finalen, hvis mandskabet holder det nuværende niveau.

Det siger holdets midlertidige træner, norske Ole Gunnar Solskjær, efter sejren i femte runde over Chelsea

- Vi vil ende i finalen, lyder det fra træneren.

2-0-sejren mandag aften var den seneste i en række af hårde udebanekampe, som United-mandskabet har trukket sig sejrrigt ud af.

Nu venter Wolverhampton Wanderers i kvartfinalen - igen på udebane.

- Det bliver en hård kamp mod Wolves, men det virker til, at både vi og fansene kan lide de her udebanekampe. Det virkede ikke som en udebane med den støtte, vi havde bag målet, siger Solskjær om Chelsea-opgøret.

- Vi tabte finalen til Chelsea sidste år. Min sidste kamp som spiller var et nederlag til Chelsea i FA Cup-finalen. Sidste gang, vi slog dem i turneringen, var for 20 år siden, åbenbart.

I weekenden skal Manchester United dog rette fokus mod Premier League, hvor holdet i øjeblikket ligger nummer fire. Søndag møder holdet Liverpool.

De øverste placeringer i tabellen er i øjeblikket besat af Manchester City, Liverpool, Tottenham og Manchester United med Arsenal og Chelsea bare ét point fra at tage Uniteds fjerdeplads.

- Vi møder Liverpool, men både Chelsea, Arsenal og os selv vil kæmpe for den fjerdeplads. Tre gode hold kæmper om den placering. Men i dag handlede det om at komme videre til næste runde, lyder det fra Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden har siden december siddet i trænerstolen hos United. Han overtog efter José Mourinhos fyring og bliver resten af sæsonen, indtil en permanent afløser er fundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens HK

Mogensen: HH rykker ikke ned

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce