Annonce
Erhverv

Solidt regnskab fra A. Enggaard-koncernen

- I 75-året for min farfars etablering af virksomheden har vi for alvor konsolideret os som en af Danmarks store entreprenørvirksomheder. I dag er Aarhus-afdelingen vores største entreprenørafdeling, forklarer entreprenør Asger Enggaard. PR-foto
I 2018 var der opstart og afslutning af et rekordstort antal projekter over hele landet, heriblandt ny arkitektskole i Aarhus og boliger i Ceres Byen.

Aarhus: 2018 blev endnu et godt år i A. Enggaard Holding A/S. Omsætningen blev på 2,7 milliarder kroner, fremgår det af en pressemeddelelse.

A. Enggaard A/S, der er familieejet i 3. generation, kunne i maj 2018 fejre sit 75-års jubilæum. Det blev markeret med en stor fest for medarbejderne på spritgrunden i Aalborg, der er et af A. Enggaards store udviklingsprojekter.

I 2018 var der opstart og afslutning af et rekordstort antal projekter over hele landet. Lige fra første spadestik byggeriet af den nye arkitektskole i Aarhus og byggeriet af Udlændingestyrelsens nye bygning i Næstved til færdiggørelse af virksomhedens til dato største projekt på Kalvebod Brygge i København og færdiggørelse af Ceres Byen i Aarhus med over 1.000 nybyggede boliger.

Annonce

Størst i Aarhus

- I 75-året for min farfars etablering af virksomheden har vi for alvor konsolideret os som en af Danmarks store entreprenørvirksomheder. Vi er startet i Aalborg og Nordjylland, men har i dag størstedelen af vores aktiviteter i de øvrige regioner, blandt andet i Aarhus, Fredericia, Odense, Silkeborg, Sønderborg og København. I dag er Aarhus-afdelingen vores største entreprenørafdeling, forklarer entreprenør Asger Enggaard.

A. Enggaard Holding A/S fik i 2018 en omsætning på 2,7 milliarder kroner samt en indtjening på 192 millioner kroner før skat og 152,7 millioner kroner efter skat. Både top- og bundlinje er lidt lavere end i 2017, men ledelsen er godt tilfreds med regnskabet:

- Vi er meget tilfredse med koncernens udvikling i 2018, og at nøgletallene blev på niveau med rekordniveauet, der blev opnået i både 2016 og 2017, siger Asger Enggaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce