Annonce
Hedensted

Snart slut med utætte vægge: Byggeri af nyt administrationshus er gået i gang

Mads Karason, Marianne Søgaard Jensen, Betina Rasmussen, René Knudsen og Anette Lajgaard er blandt de omkring 95 kommunale medarbejdere, der skal have arbejdsplads i det kommende administrationshus i Tørring. Foto: Michael Svenningsen

Tirsdag formiddag lød startskuddet på et 45 millioners byggeri i Tørring, da første spadestik til et nyt kommunalt administrationshus blev taget. Medarbejdere ser frem til at få en arbejdsplads med tætte vægge og ingen risiko for, at vinduerne f

Annonce

Tørring: Bedre indeklima, ingen bekymringer for om vinduet mon falder ud af rammen, når det åbnes, og så endda en tagterrasse.

Der er meget at se frem til for de omkring 95 kommunale medarbejdere, der om knap halvandet år skal flytte arbejdsplads fra et nedslidt rådhus i Uldum til et helt nyt administrationshus i Tørring.

En del af dem var med, da byrådsmedlem Kirsten Terkilsen (V) med et spadestik tirsdag formiddag satte officielt gang i det 45 millioner kroner dyre og særligt bæredygtige byggeri.

- Med Domeas lejligheder, hvor byggeriet allerede er godt i gang, og den kommende omlægning af Torvet bliver det en helt ny bydel i Tørring, der nu skyder op. Det er en dag, vi har glædet os til længe, og jeg tror på, det bliver et rigtig godt resultat både for jer, der skal arbejde i huset, og for byen, lød det fra Kirsten Terkilsen, der som forhenværende borgmester i Hedensted Kommune selv satte gang i processen med rådhusflytning og udvikling af Tørring Midtby.

Byrådsmedlem Kirsten Terkilsen (V) fik æren af at tage det første spadestik til det nye administrationshus i Tørring. Også Hans Vacker (V), Hans Kristian Skibby(DF) og Ove Kjærskov (DF) deltog i begivenheden. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Ånden fra Uldum

På medarbejdernes vegne tilkendegav vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen et håb om, at kulturen fra Uldum flytter med til Tørring. Et håb, som blandt andet Marianne Søgaard Jensen fra den kommunale vejafdeling deler.

- Det bliver godt med nye rammer, men der er også meget god ånd i huset i Uldum og alle dets kringelkroge. Det håber jeg, vi kan tage med hertil, lød det fra Marianne Søgaard Jensen.

Det nye administrationshus bliver i alt fire etager højt. 1. til 3. sal er helliget kontorer til de omkring 95 medarbejdere fra Fritid- og Fællesskabs-forvaltningen, herunder det tekniske område, der skal sidde i huset. Stueetagen bliver offentlig tilgængelig, og byens borgere kan f.eks. reservere kantine og mødelokaler. Desuden bliver der også lavet en offentlig tilgængelig tagterrasse.

Når det nye administrationshus i Tørring forventeligt er færdig i januar 2021, er planen, at det gamle rådhus i Uldum skal rives ned, og der bl.a. skal bygges boliger på grunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce