Annonce
Erhverv

Snart åbner den nye McDonalds ved motorvejen

Camilla Bie og Peter Larsen ses her sammen med restaurantchef Maria Fisker og supervisor Rikke-Mai Schønemann (længst til højre) i forbindelse med rejsegildet i januar. Arkivfoto: Mikael Lund
Fredag 1. maj kan drive-in kunder købe mad fra ny McDonalds ved motorvejsafkørsel.

Brande: Den er blevet udskudt i flere omgange, men nu skulle den være god nok: Fredag 1. maj klokken 11 åbner den nybyggede McDonalds-restaurant på Sjællandsvej ved motorvejsafkørsel Brande S. I første omgang dog kun for drive-in kunder.

Åbningen, der egentlig var planlagt til at skulle finde sted i slutningen af 2019, blev si-den flyttet til 2. april, men måtte udskydes yderligere på grund af en forsinkelse af byggeriet, en forsinkelse der havde baggrund i corona-situationen.

Også på anden vis fik pandemien indflydelse på McDonalds-åbningen: Det personale, der skal betjene kunderne i Brande, skulle oplæres på andre McDonalds-restauranter, hvor hverdagen har været noget anderledes end sædvanligt den seneste halvanden måneds tid.

Nu er forhindringerne imidlertid overvundet, og de to franchisetagere, Camilla Bie og Peter Larsen, er sammen med restaurantchef Maria Fisker og resten af personalet klar til at servere Big Macs og pommes frites for de første kunder.

Den helt store åbningsfest indenfor i restauranten har de dog valgt at vente med til et senere tidspunkt.

Det er i øvrigt ægteparrets fjerde McDonalds-restaurant: I forvejen driver de McDonalds-restauranter i Kolding, Fredericia og Erritsø, mens de privat bor i Jelling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce