Annonce
Brædstrup

Snakken gik, og musikken spillede til ældrefest på Søndergården

Musikken skabte glæde blandt beboere og venner, da der var efterårsfest på plejehjemmet Søndergården. Foto: Henrik Sandvad
Der blev danset, sunget og ikke mindst gik snakken, da beboere og personale på plejehjemmene Søndergården og Klovenhøj onsdag holdt deres årlige efterårsfest.
Annonce

Brædstrup: Opskriften er egentlig ganske enkel, men den virker. Hvert år holder beboere og personale på plejehjemmene Søndergården og Klovenhøj i Brædstrup en efterårsfest.

Det handler om at samle beboere og de ældre fra venneforeningen, der har lyst, til at få lidt god mad, en øl og en dram og først og fremmest få en masse snak og hygge. Det var også opskriften, da cirka 85 ældre onsdag eftermiddag satte sig sammen på plejecentret Søndergården til den årlige efterårsfest, og der gik ikke længe, før musikken spillede, og snakken gik ved bordene.

- Det er noget, vi holder hvert år, og hver gang er det godt besøgt. Vi gør det for at skabe glæde og en oplevelse for beboere, og så er det samtidig en god chance for beboere og medlemmer af venneforeningen til at mødes, sagde Jenny Jensen, som var en af festarrangørerne fra Søndergårdens og Klovenhøjs Venner.

Her får man snakket og sunget, og nogle får måske også danset lidt, og det er alt sammen noget, vi gør, til glæde og gavn for beboerne.

Peter Deichmann, formand for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner

Annonce

God musik gør alle glade

Til festen blev deltagerne budt på mørbradgryde og æblekage, inden Kisser og Søren indtog scenen med kendte dansktopsange.

Det var noget, der fik smilene frem blandt de ældre, som både sang med på de kendte strofer, og et par enkelte fik også kridtet danseskoene. Formanden for venneforeningen håbede, at festerne kan være med til at give de ældre en dejlig eftermiddag og lidt livsglæde.

- Her får man snakket og sunget, og nogle får måske også danset lidt, og det er alt sammen noget, vi gør til glæde og gavn for beboerne. Kisser og Søren er også gode til at spille den musik, som de ældre gerne vil have. De synger på dansk, og sangene er stille og rolige. Samtidig er det kendte sange, man kan synge med til, sagde Peter Deichmann.

Annonce

Overskud går til bussen

Søndergårdens og Klovenhøjs Venner har cirka 340 medlemmer og er dermed en af de større foreninger i Brædstrup. Foreningen holder ud over efterårsfesten en forårsfest og arrangerer desuden fem til seks udflugter for plejehjemsbeboerne og deres medlemmer.

- Overskuddet fra festen går til at holde vores bus kørende, så vi kan give beboerne nogle udflugter og oplevelser i løbet af året. Så på den her måde får alle noget ud af det, sagde Peter Deichmann.

Kisser og Søren har spillet sammen i 29 år, og de har i alle årene været et sikkert hit inden for dansk slagermusik. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Næste runde starter: Beboere på to plejecentre får andet stik i denne uge

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce