Annonce
Skanderborg

Smukfest-finale i de bedste hænder

Steffen Brandt var i særlig grad oplagt, da TV-2 søndag aften lukkede og slukkede årets festival i Skanderborg. Foto: Axel Schütt
Skanderborg - De kunne formentlig godt have klaret opgaven alene.

Men hvis nu de musikalske venner var indenfor rækkevidde - hvorfor så ikke invitere dem med?

Det gjorde TV-2 så søndag aften, da tiden var inde til den sidste koncert på årets Smukfest i Skanderborg.

Først og fremmest med et længere tilbageblik på egen hånd, der i et velfungerende medley blændede op for de over 30 år gamle skæringer »Motorvej«, »Fantastiske Toyota«, »Natradio« og »Vi Skaber En Verden Perfekt«.

Også »Frys« og »Nærmest Lykkelig« fik vi, før de yngre kolleger i The Minds Of 99 kom på scenen for dels at spille »Ma Cherie Bon Bon« og dels at hjælpe TV-2 med en opdateret og yderligere elektrificeret udgave af »Nutidens Unge«.

Tina Dickow sluttede sig til festen ved at medvirke på »Hele Verden Fra Forstanden« og »Blod, Sved og Tårer«, ligesom hun sang sin egen »Spark«.

Mere bemærkelsesværdigt var det såkaldte mash-up med Blondie's new wave-hit »Rapture« og »Popmusikerens Vise«, hvor den grønlandske rapper Maasi deltog effektivt i løjerne.
De øvrige gæster talte Marie Key og den hårdtslående unge rocktrio Velvet Volume.

Søndagsfesten fortsatte ud over Stiftens papiravis' deadline, som denne skribent også skulle skrive til. Så derfor bliver vi jer en fortællling om koncertens afslutning skyldig.

Koncerten var iøvrigt TV-2's eneste festivalkoncert i år.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce