Annonce
Østjylland

Smukfest bytter årets billetter ud med 2021-billetter

Festen er afblæst på bøgescenerne i Skanderborg - nu håber Smukfest, at mange billetkøbere vil overføre sin billet til 2021. Foto: Axel Schütt
Smukfest håber, at så mange som muligt vil overføre billetten til Smukfest 2021. Grøn Koncert sender mails til koncertgæster, når situationen er afklaret.
Annonce

ØSTJYLLAND: Smukfest 2020 aflyses. Den overskrift troede vi aldrig skulle skrives, og det er med stor sorg, at vi gør det.

Sådan starter arrangørerne bag Smukfest pressemeddelelsen om en beslutning, der kommer til at berøre titusindvis af koncertgæster, og som kommer i forlængelse af, at statsminister Mette Frederiksen mandag aften fortalte, at forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til udgangen af august.

Poul Martin Bonde, formand for Skanderborg Festivalklub udtaler omkring aflysningen:

- Smukfest retter sig selvfølgelig efter myndighedernes forbud – og i denne situation er der ikke andet at gøre, end at aflyse dette års festival. Det er ufatteligt trist, at det bliver sådan, ikke bare for arrangementet i sig selv, men også for de mange klubber og organisationer, der baserer en del af deres økonomi på at arbejde for Smukfest. Aflysningen rammer også vores gode samarbejdspartnere fra erhvervslivet og alle de musikere, lyd- og lysfolk, der i forvejen er hårdt pressede af hele Covid-situationen. Endelig vil det selvfølgelig også kunne mærkes i Skanderborg, der må undvære områdets største fest- og kulturevent i år.

Grøn Koncert-karavanen skulle have ramt Aarhus 18. juli i år. Også her er festen aflyst, og arrangørerne fortæller, at billetkøbere vil modtage en direkte mail. Foto: Jens Thaysen
Annonce

Gem billet til 2021

Smukfest 2020 ventede i alt 55.000 gæster pr. dag i løbet af otte dages festival, hvor alle partoutbilletter og langt de fleste endagsarmbånd var solgt og så småt på vej til landets postkasser. Smukfest håber, at mange vælger at overføre sin billet til 2021.

- Alle med armbånd og/eller boformer købt via Smukshop.dk kan overføre til Smukfest 2021 – hvilket vil være en god støtte for festivalen, som vi kun kan opfordre til.

Hvis man ønsker at få billetten refunderet:

- Alle vil få besked om det direkte i løbet af de kommende uger. Vi appellerer til forståelse og arbejdsro i de næste par uger, hvor Smukfests sekretariat har travlt med at håndtere aflysningen i praksis. Det har vi aldrig prøvet før, og vi håber kun at skulle øve os denne ene gang i festivalhistorien, lyder det fra Smukfest.

Smukfest 2021 afholdes i dagene 1.-8. august.

Annonce

Grøn: Billetkøbere får mail

Grøn Koncert-karavanen skulle i år have været forbi Aarhus lørdag 18. juli. Arrangørerne her er blevet overrasket over den nye udmelding fra statsministeren og melder derfor ud, at man ikke kan afvikle Grøn Koncert som planlagt.

- Vi har ikke været underrettet om det nye påbud, men vi kan forsikre jer om, at vi arbejder på højtryk for at finde ud af, hvad der skal ske med koncerterne. Alle billetkøbere vil modtage en særskilt mail omkring dette, så snart vi er afklarede. Vi håber på, at I har tålmodighed med os i denne forbindelse, skriver arrangørerne på Grøn Koncerts facebook-side og fortsætter:

- Vi vil sammen med samarbejdspartnere og leverandører i den kommende periode arbejde hårdt på at afklare de konsekvenser, som Covid-19 og statsministerens udmelding medfører for Grøn Koncert. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi havde set frem til endnu en traditionel Grøn sommer, hvor musik og hygge var i centrum. Vi havde glædet os til at fylde hele Danmark med en følelse af fællesskab og fysisk samvær efter denne lange periode, hvor vi kun har været sammen hver for sig. Men vi forstår bevæggrundene for – og bakker op om – regeringens beslutning om at forbyde større forsamlinger hen over sommeren. Det vigtigste er, at vi alle har det godt, og at vi som fællesskab kan klare os igennem denne svære tid med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Det mener læserne: Øgede krav om mundbind vækker både glæde og vrede

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

CORONAVIRUS

Live: Ministre indkalder til pressemøde søndag eftermiddag

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Horsens

Færre ramt i det seneste døgn: Seks nye smittede i Horsens Kommune

Annonce