Annonce
Odder

Smittetrykket i Odder faldet

I Odder er det stadig muligt at blive testet for Covid-19 to gange om ugen. Nu foregår det tirsdag og fredag. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Odder: Med kun en ny smittet hen over weekenden er Odder Kommune tilbage på den rigtige side af grænsen for, hvornår en kommune går helt i rød, og der bør indføres lokale restriktioner.

Det viser mandagens tal fra Statens Serum Institut.

Dermed er Statens Serums Institut såkaldte smittetryk igen på under 20 i Odder, og det glæder Jette Lorenzen, der er direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse.

- Det betyder dog ikke, at vi slækker på vores opfordringer om at holde afstand og i det hele taget passe på. De gode råd er lige så vigtige som altid, siger hun.

Testkapaciteten for Covid-19 bibeholdes da også i denne uge, så der fortsat er to dage med mulighed for at blive testet. Nu kan det blot sig gøre tirsdag fremfor om onsdag samt - som hidtil - om fredagen.

Testen tages uden tidsbestilling i VitaPark, hvor testbilen altså tirsdag og fredag står i gården foran kapellet klokken 9-16.

Testen er uden tidsbestilling, idet man bare skal bare medbringe sit sygesikringsbevis. Børn unger 12 år skal have en henvisning fra egen læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce