Annonce
Horsens

Smittetal i Horsens stiger lidt igen: Se antallet af smittede i dit sogn på kortet

Ifølge Statens Serum Institut har der været 123 nye tilfælde med corona indenfor den seneste uge. I Hedensted er tallet 95 og i Odder har der kun været 20 tilfælde. Grafik: Mille Thomsen
Der er konstateret 18 nye smittede med coronavirus i Horsens Kommune onsdag. Incidenstallet stiger således til 135,6.

Horsens: Onsdag er smittetallet i Horsens Kommune atter steget. I alt er 18 personer konstateret smittet med coronavirus siden tirsdag. Det er det højeste antal smittede siden weekenden.

Incidenstallet, der viser antallet af smittetilfælde per 100.000 indbyggere i kommunen, er onsdag således oppe på 135,6. Det er en del højere end for en uge siden, hvor incidenstallet var på 83,8.

Incidenstallet i Horsens er højere end i Skanderborg, Silkeborg og Odder Kommune. Men både i Ikast-Brande og Hedensted Kommune er incidenstallet højere end i Horsens. I Hedensted Kommune er det helt oppe på 203,5.

Annonce

Positivprocenten, der viser, hvor stor en andel af corona-prøverne der er positive, er 0,75 i Horsens Kommune.

Flere smittede på samme adresse

Størstedelen af de smittede i Horsens er mellem 10 og 79 år, mens meget få er i aldersgruppen 0-9 år og 80-84 år.

Rent geografisk er der intet nyt, i forhold til hvor smitten spreder sig, det er stadig i de samme områder, som det har været de seneste dage. De smittede bor især i indre by samt i sydbyen omkring Torsted og Tyrsted. Derudover er der konstateret smittede omkring Gedved, Hovedgård og Brædstrup.

Flere af de smittede deler adresse.

På kortet nederst i artiklen kan du se, hvor mange der er konstateret smittet i dit sogn indenfor den seneste uge.

Onsdag har 17 procent af borgerne i Horsens Kommune fået det første vaccinestik. Det er to procent flere end for en uge siden. I alt 7.480 borgere er færdigvaccinerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce