Annonce
Danmark For abonnenter

Smid mindre mad ud og vær med til at redde planeten

Madspild er en af de største klimasynder - både herhjemme og på globalt plan. Storke og kvæg leder her efter spiselige rester på en losseplads i udkanten af byen Guwahati i den indiske delstat Assam. Rådnende fødevarer er ansvarlige for et omfattende udslip af drivhusgassen metan, men bedre adgang til nedkøling i udviklingslande kan reducere problemet. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
I dag bruger vi landbrugsjord svarende til mere end USA og Indiens areal til at producere mad, som bliver smidt ud. Omfanget af stærkt drivhusgasudledende madspild ser tilmed ud til at vokse. Men virksomheder, landmænd, butikker og ikke mindst vi forbrugere kan sætte en stopper for meningsløsheden.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce