Annonce
Kultur

Smadremanden må bøje sig: Zirkus Nemo dropper premiere i Horsens

En af Zirkus Nemos mest elskede karakterer er Smadremanden. Heller ikke i år får den bramfri fynbo mulighed for dyrke sit talent for forulempelse i Horsens. Arkivfoto: Kim Haugaard
Zirkus Nemo kan ikke gennemføre sin traditionsrige premiereforestilling på Langelinie. Søren Østergaard beklager, men lover at vende tilbage.

Horsens: Smadremanden går formentlig rundt og skumler nede i Otterup på Fyn, og det er næppe sukkerdryssede ord, han formulerer om den situation, corona-krisen igen i år har hensat det berømte Zirkus Nemo i.

Sidste år måtte cirkusdirektør Søren Østergaard aflyse sin traditionsrige danmarksturné med Smadremanden, Bagerjørgen og Zirkus Nemos andre kuriøse karakterer. Nu smitter pandemien også af på 2021-turneen.

Zirkus Nemo skulle have haft premiere på sit ny show i Horsens i den kommende weekend, og indtil torsdag formiddag fremgik det stadig på cirkussets hjemmeside, at det udsolgte show ville blive gennemført.


Søren er meget ked af, at det ikke kan lade sig gøre. Men han lover, at vi vender tilbage næste år.

Salli Mortensen


Cirkusset har i stort set hele sin levetid henlagt premieren til Langelinie, men pressechef Salli Mortensen forklarer, at "ægteskabet" nødtvungent er sat på pause.

Annonce

Ingen udsigt til Horsens-show i år

De aktuelle corona-restriktioner for kulturlivet gør det umuligt at gennemføre de planlagte forestillinger lørdag og søndag, og de, der har billet, vil derfor hurtigst muligt blive kontaktet med tilbud om enten at få den refunderet eller at benytte den i en af de andre byer, som Zirkus Nemo planlægger at besøge på den aktuelle turné, forklarer hun.

Der er ikke umiddelbart planer om at udskyde Horsens-showet til et senere tidspunkt i år, uddyber hun.

- Søren er meget ked af, at det ikke kan lade sig gøre. Men han lover, at vi vender tilbage næste år, siger pressechefen og oplyser, at planlagte forestillinger i Middelfart også bliver aflyst.

Hvornår Zirkus Nemos 2021-show får premiere, er endnu uvist.

I næste uge skal regeringen komme med en køreplan for, hvordan kulturlivet kan åbne i større skala i de kommende måneder, og først derefter kan Søren Østergaard melde sine planer ud, oplyser Salli Mortensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce