Annonce
Sport

Smadrede en rude i jubel over sejren

Fredericia-spillerne jubler efter sejren i Forum Horsens.. Foto: Morten Pape

HH-spillerne blev bange for at afslutte i slutfasen, og så havde Fredericia de køligste hjerner

Horsens: Fredericia HK's kvinder var så lykkelige over sejren i Forum Horsens, at en af spillerne smadrede en rude, da de jublede og sang i omklædningsrummet.

- Det var et uheld, men vi løber ikke fra det, der er sket. Bare send regningen for ruden til os, sagde Fredericia-lederne, inden de forlod Forum Horsens.

De 309 tilskuere kiggede måbende, da en flok bredskuldrede fyre i træningstøj dukkede op til 1. divisionskampen for kvinder mellem Horsens HK og Fredericia HK i Forum Horsens' hal 2.

Det viste sig at være det ungarske hold Tatabanya, der skulle træne på opvisningsbanen et døgn før mødet med KIF Kolding i Forum Horsens lørdag aften.

Det indvirkede ikke på kvindernes opgør, der var revanchekamp, efter at Fredericia vandt 25-24 i deres første møde i Fredericia, hvor HH brændte straffekast efter tid.

Fredericia lignede en sikker vinder i det første kvarter. Her var Pernille Lauritsen alene om at score for HH, der var bagud 7-2 og 10-5. Kia Petersen var et plankeværk i Fredericia-målet, og de fysisk stærke Fredericia-spillere havde styr på forsvaret og kontraerne. HH spillede for langsomt og lavede mange tekniske fejl. Det lignede en sur aften for hjemmeholdet.

Pludselig vendte kampen totalt, da HH skruede op for tempoet. Med seks mål på stribe kom HH foran 11-10 og 12-11, inden Fredericia udlignede til 12-12 ved pausen.

HH-keeper Frederikke Rasmussen viste storspil, da HH indhentede gæsterne. Dermed var alt åben til anden halvleg, da der blev skruet ned for musikken.

Niveauet blev hævet i anden halvleg. HH var foran med tre mål ved 16-13 og 22-19, men Fredericia kæmpede sig hele tiden tilbage, og der var lagt op til en lige så spændende afslutning som i den første kamp mellem de to hold i Fredericia.

HH var foran 23-22, men pludselig blev Horsens-spillerne bange for at afslutte. Dette problem havde Fredericia ikke. Signe Ullstad og Nadja Martinsen slog sejren fast for gæsterne.

Målscorere for HH:

Pernille Lauritsen 7, Mette Brandt 5, Janne Brandt 3, Märta Hedenquist 3, Katrine Daugaard 2, Viktorija Murgovska 1, Cecilie Bekker 1, Sofie Fynbo 1.

Målscorere for Fredericia:

Mette Lassen 4, Signe Ullstad 4, Anne Brinch 4, Nadja Martinsen 3, Romy Bachmann 3, Camilla Madsen 3, Ida Skou Møller 2, Maja Bech Hansen 2.

HH-træner Henrik Okkerstrøm: - Jeg er verdens dårligste taber. Vi blev usikre til sidst. Det samme skete mod Ajax, Roskilde, Aalborg og i den første kamp mod Fredericia. Vi skal være skarpere - og det skal jeg også selv være.

Fredericia-træner Michael Jensen: - Sidste år tabte vi fem kampe med et enkelt mål, så jeg ved, hvordan det føles. Vi er blevet mere erfarne, og i denne sæson har vi kun tabt en af de tætte kampe. Hvis jeg havde været Horsens-træner, var jeg blevet stiktosset over en dommerkendelse i slutfasen, men Horsens' problem var, at de spillede med håndbremsen trukket i slutfasen. Mine spillere kiggede ikke så meget op på måltavlen som Horsens-spillerne, og det betød, at hjemmeholdets unge spillere blev nervøse. Sejren betyder, at vi stadig kan nå at komme med i play-off-kampene.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce