Annonce
Horsens

Små 10.000 overvejer en tur til Fængslets kæmpe marked

Habengut-markedet på Fængslet er blevet afviklet to gange før og lokkede begge gange mange tusind indenfor. Foto: Mette Mørk
Habengut rykker igen ind i byens gamle tremmely - nu med to åbningsdage.
Annonce

Horsens: Interessen for at gøre en god handel lever i bedste velgående i Horsens. I hvert fald hvis man skal bruge interessen for det store Habengut-marked på Fængslet som målestok.

Markedet folder sig i weekenden ud for tredje gang, og på Facebook har næsten 10.000 personer på forhånd valgt at trykke "interesseret" ud for begivenheden.

Alt tyder dermed på endnu en omgang heftig loppejagt i byens gamle tremmely, hvor folkene bag markedet allerede ved det seneste marked i oktober meldte ud, at der er ambitioner om vokseværk.

- Sammenlignet med første gang har vi allerede gjort markedet større denne gang. Men vi kan se, at vi skal gøre det endnu mere åbent og indbydende, sagde Habengut-arrangør Dorte Kusk Mikkelsen dengang til Horsens Folkeblad.

Og som sagt så gjort. Markedet får mere plads denne gang og breder sig over stort set hele Fængslet.

Samtidig er det udvidet til to åbningsdage - både lørdag og søndag kl. 10-16, oplyser arrangøren i et nyhedsbrev fra Fængslet.

- Vi er utrolig glade for den store interesse. Vi håber på at se en masse besøgende, som vi kan give en god oplevelse, siger Dorte Kusk Mikkelsen, som er spændt på, om besøgstallet i weekenden vil afspejle interessen på Facebook.

Ved det første Habengut-marked i april sidste år var der små 4000 gæster, og ved det efterfølgende marked i efteråret blev det vurderet, at tallet var mindst lige så højt.

I alt er der 180 boder med på weekendens marked.

Aarhusianske Dorte Kusk Mikkelsen har haft stor succes med de to første udgaver af Habengut-marked i Horsens. I weekenden venter endnu en omgang med masser af handler i boder og madbarer på Fængslet. Arkivfoto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Nyt DM løb venter på Ib Kragh

Annonce