Annonce
AC Horsens

Slutproduktet mangler i AC Horsens

Nicolai Brock-Madsen var skuffet over nederlaget til AGF. Nu ser han frem til gensynet med sin tidligere klub Randers FC på søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Nicolai Brock-Madsen ser frem til gensynet med Randers FC på søndag.

Horsens: - Vi er skuffede. Med det pres, vi fik lagt på AGF til sidst, havde vi godt kunnet få uafgjort. Vi kom skidt ud til anden halvleg. Vi kom ikke i pres, eller holdt fast i bolden eller vandt andenbolde. Det udnyttede AGF.

AC Horsens' angriber Nicolai Brock-Madsen var ikke bleg for at pege på de ømme punkter oven på 2-1 nederlaget til AGF. AGF udnyttede sin gode periode i begyndelsen af anden halvleg til at afgøre kampen.

- Vi må også anerkende kvalitet. Bundu slog nogle meget farlige indlæg, som gjorde ondt på os, sagde Nicolai Brock-Madsen.

AC Horsens havde mere svært ved at skabe chancer.

- Vi må kæmpe lidt mere for det. Vi kom til at mangle det sidste: Slutproduktet i form af afslutninger og mål. Vi skal være i stand til at komme mere ind i modstandernes straffesparksfelt eller bag om det, sagde angriberen.

Annonce

Kræfter til en time

Han har været ude med en skade, men var klar til mødet med AGF. Kræfterne rakte til en time.

- Jeg begyndte at være træt allerede i begyndelsen af anden halvleg, men det var godt at få spillet. Nu får jeg en hel uges træning, så jeg er klar til mødet med Randers. Det bliver en speciel kamp. Det er første gang, jeg skal møde min gamle klub, sagde Nicolai Brock-Madsen.

Alexander Ludwig var lige så skuffet som sin holdkammerat.

- Vores præstation var godkendt. Vi kom med et helt andet udtryk end mod FC Nordsjælland, men det handler om at få point, og det fik vi ikke, sagde Alexander Ludwig.

- Vi skabte ikke nok chancer. Vi havde håbet at stå med point efter de første to kampe. Jeg ved godt, at vi har et svært program, men vi er ikke skræmte. Vi kan gøre ondt på alle, men det handler om, at vi skal have kampen til at foregå på vores præmisser, sagde Alexander Ludwig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Corona er en gave til Madam Bach

Danmark

Live: 637 coronapatienter dør i Spanien på et døgn

Annonce