Annonce
Hedensted

Slut med pengetransaktioner: Sparekasse skal være lejligheder

Middelfart Sparekasses bygning i Uldum er solgt og skal laves om til lejligheder. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Middelfart Sparekasse har solgt sin ejendom på Søndergade i Uldum til GS Boligudlejning. Daugård-firmaet vil omdanne den centrale bygning til lejligheder.

Uldum: En charmerende gammel bygning, der fortjener et par lækre lejligheder. Sådan beskriver medejer af GS boligudlejning Christian Skifter ejendommen på Søndergade 17 i Uldum, som han sammen med sin kompagnon Hans Jørn Gregersen netop har erhvervet.

Ejendommen, der er fra 1940, husede indtil for et halvt år siden Middelfart Sparekasse, men har stået tom siden sparekassen flyttede sin filial til Tørring. Nu er håndværkerne rykket ind for at omdanne den til tre lejligheder - to i stueetagen og en på 1. sal.

- Ejendommen ligger super godt. Det kan ikke blive mere centralt i Uldum, og selvom vi stort set altid bygger nyt, var det her så attraktivt, at vi ikke kunne holde fingrene fra det. Med det nye bagvedliggende område, hvor der i dag er rådhus, bliver det et super attraktivt sted at bo, lyder det fra Christian Skifter, der overtog bygningen 1. februar.

De tre lejligheder bliver på hhv. 100, 119 og 85 kvadratmeter, og bliver alle med stue og to værelser. Christian Skifter forventer, at de står klar til indflytning til juni, og at huslejen bliver i et leje mellem 7100 og 8500 kroner.

- Det kræver rigtig meget ombygning, så vi er allerede i fuld gang. Udefra bliver der en del mere grønt og med en terrasse til hver bolig. Lidt mere miljø, så det signalerer, at det er bolig og ikke en sparekasse, lyder det fra Christian Skifter.

Stor efterspørgsel

Med i købet er også fulgt Middelfart Sparekasses hæveautomat, og den bliver, forsikrer Christian Skifter.

Han har allerede fået en del henvendelser på lejlighederne, og selvom det er det første projekt for GS Boligudlejning i Uldum, er det ikke nødvendigvis det sidste.

- Jeg er overasket over, hvor stor efterspørgsel, der allerede har været. Der er rigtig mange, der har henvendt sig og reserveret en lejlighed. Og vi vil bestemt ikke udelukke, at vi laver noget mere i Uldum. Vi arbejder på nogle ting, men det bliver sandsynligvis nybyg, lyder det fra Christian Skifter.

GS Boligudlejning har blandt andet udlejningsejendomme i Korning, Daugård, Lindved, Øster Snede, Hornstrup Kirkeby og Strib og forventer i sommeren 2020 at have knap 100 lejligheder i sin fortsat voksende portefølje af udlejningsejendomme.

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce