Annonce
Hedensted

Slut med pandekager i Juelsminde: To virksomheder blev for meget

Tina og Claus Nielsen har haft Pandekagestedet i Juelsminde i to sæsoner. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Tina og Claus Nielsen fra Odder holder Pandekagestedet åbent frem til og med efterårsferien, men forpagtningen bliver ikke forlænget. - Vil vil koncentrere os om vores anden virksomhed, siger Tina Nielsen.
Annonce

Juelsminde: To sæsoner blev det til for Tina og Claus Nielsen fra Odder, der 1. marts 2018 åbnede Pandekagestedet i den tidligere restaurant Spisestedet på Odelsgade i Juelsminde.

Forleden meddelte de, at de ikke vil forlænge den forpagtningsaftale, de har med ejer af bygningen Pernille Juul. - Vi havde skrevet under på to år med mulighed for forlængelse, men vi ønsker ikke at forlænge. I stedet vil vi koncentrere os om vores oprindelige forretning, fortæller Tina Nielsen til avisen. Ægteparret har i 12 år drevet Pandekagebilen, der egentlig er otte biler, som kører ud til fester og receptioner for at tilberede og servere den flade klassiker både som forret, hovedret og dessert. Pandekagestedet bliver drevet oveni med hjælp fra en række ansatte. - Det at have to virksomheder, der begge har højsæson her om sommeren, bliver for meget, forklarer Tina Nielsen, der ikke ønsker at udtale sig om, hvorvidt det rent økonomisk har kunnet betale sig at have Pandekagestedet. Sidste år lukkede restauranten også efter efterårsferien, og det samme kommer til at gøre sig gældende i år, men Pandekagestedet kommer altså ikke til at genåbne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce