Annonce
Odder

Slut med drikkevand i gammel betonbeholder

Beboerne på Frederikshaldvej har i måneder fulgt arbejdet med at skifte en gammel pumpestation (sort bygning red.) ud med en ny samt tømning af betonbeholderen, som ses bag den nye grønne pumpestation. Foto Ib Salomon
Efter måneders arbejde er betonbeholder på Frederikshaldvej tømt for vand, og gammel pumpestation erstattet med en ny.

Odder: Beboerne på den øverste top af Frederikshaldvej kan nu begynde at glæde sig til, at måneders arbejde med at udskifte en gammel pumpestation snart slutter.

Det fortæller direktør for Odder Vand, Jørgen Krum, som dog ikke vil vil sætte tidshorisont på, hvornår arbejdet er helt færdigt.

- Vi beklager selvfølgelig, hvis tilslutningen af den nye pumpestation har medført gener for folk på vejen. Arbejdet har jo været i gang siden september. Men hellere gøre tingene ordentligt fremfor at haste noget igennem, siger direktøren, der begrunder udskiftningen af den gamle pumpestion med, at den tilhørende betonbeholder var forældet.

- I værste fald kan der opstå forurening i 40 år gamle betonbeholdere som den på Frederikshaldvej. Vi har derfor tømt den og samtidig erstattet den gamle pumpestation med en, der ikke behøver et vandlager i form af en en beholder ved siden af. Pumpen blev tilsluttet lige før jul og virker perfekt, siger direktøren.

Jørgen Krum fortæller også, at forsyningsselskabet endnu ikke har besluttet, om den store betonbeholder skal fjernes fra Frederikshaldvej. Den er er idag gravet ind i terrænet.

Hvis den skal blive, hvor den er, vil den blive fyldt op med jord. Men sikkert er det, at den gamle pumpestation skal fjernes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce