Annonce
Erhverv

Slut med at spise ude: Hos Fru Møller nusser Casper Poulsen med takeaway

Fru Møllers Restaurant har lukket, men sælger takeaway. Arkivfoto: Kim Haugaard
Det er slut med at spise ude, men du må gerne hente maden eller få den leveret. Fru Møllers Restaurant har sendt personalet hjem, og konfirmationer bliver aflyst.
Annonce

Bjerager: Det er en skør tid i øjeblikket i forhold til familie og arbejde.

Ordene kommer fra Casper Poulsen, der til daglig er vant til at tage mod gæster i Fru Møllers Restaurant. Den lukkede ned allerede i sidste uge og tog dermed forskud på det, som alle andre restauranter oplever fra onsdag. De må kun levere mad ud af huset.

- Vi prøver at sætte det op med takeaway for at sige, at vi er her. Det gør ikke noget for os rent økonomisk, men så holder vi os i gang, siger Casper Poulsen.

Sammen med sin hustru Birgitte Poulsen driver han også Spisehuset 8F i Fængslet i Horsens. Det er helt lukket, personalet er sendt hjem, og stedet åbner først, når Fængslet åbner.

- Så det er bare mig, der kommer til at gå og nusse med takeaway og få gjort de ting, der normalt ikke er tid til. Vi kan lige så godt bruge tiden på de ting, vi ikke kan, når vi har travlt, siger Casper Poulsen.

Må sælge takeaway og levere

Fra onsdag klokken 10 har alle caféer og restauranter forbud mod at tage imod gæster. Det er stadig muligt at levere mad og drikke ud af huset, og takeaway er også tilladt.

Avisen har forsøgt at lave en liste over, hvor man kan købe mad i Odderområdet ud fra blandt andet Facebookopslag og oplysninger på Just Eat og Hungry.dk.

Nogle steder har muligvis levering, selv om der kun er angivet takeaway, og åbningsdage og tider varierer fra sted til sted. Hvis der mangler spisesteder på listen, må de gerne kontakte os på odder@hsfo.dk, så listen kan blive opdateret.

Annonce

Konfirmationer er udskudt

- Vi tager en uge af gangen. Det økonomiske tager vi senere. Det er træls, men der kommer hjælpepakker, som kan bøde lidt af. Vi har allerede fået udskudt konfirmationer, det er vores højsæson, og det er ikke sikkert, vi har plads til dem på de nye tider, tilføjer han.

Familien består også af to mindre børn, som ser mere til forældrene end normalt.

- Birgitte er derhjemme. Hun kigger på det administrative i et par dage, og så tager jeg over med børnene. De er i en alder, hvor de bare vil have aktiviteter konstant. Så vi får noget kvalitetstid, og det er fint. Det er en pludselig omvæltning. Men vi skal også være klar og holde os på dupperne, til vi åbner igen og ikke bare tænke på corona. Hver eneste dag er en planlægningsdag, men der er bare ikke så mange gæster, siger Casper Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce