Annonce
Erhverv

Slut efter et år: Madhus er gået konkurs

Madhuset Spis Brædstrup, som havde slået sig ned på salg af økologisk mad og måltidskasser, nåede kun at holde åbent i lidt over et år. Foto: Peter Hald
Skifteretten i Horsens har taget madhuset Spis Brædstrup under konkursbehandling.

Brædstrup: Der er i de senere år skudt flere spisesteder op i Brædstrup, men det er åbenbart ikke det hele, som de lokale beboere kan nå at tygge sig igennem.

I hvert fald har indehaverne af madhuset Spis Brædstrup, Thea Puggaard Strand og Amalie Lantto, valgt at lukke. Det oplyser parret på spisestedets Facebook-side, hvor de har skrevet følgende:

"Tak for nu, Brædstrup. Det har været en kæmpe fornøjelse. Vi åbner desværre ikke igen. Økonomien er ikke til at fortsætte. Tak til alle gæster, samarbejdspartnere, verdens bedste naboer og ikke mindst vores skønne personale".

Annonce

Stoppede selv

Ifølge Statstidende har Skifteretten i Horsens 5. oktober taget Spis Brædstrup under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget 29. september. Begæringen om konkurs kom ifølge indehaver Thea Puggaard Strand fra butikken selv.

- Vi valgte selv at trække en streg i sandet, da vi kunne se, at vi ikke kunne få økonomien til at hænge sammen. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt. Vi har arbejdet i længere tid på at få vendt skuden, men sådan skulle det ikke gå. Det er vi selvfølgelig kede af alle sammen, siger Thea Puggaard Strand.

Hun har siden februar arbejdet som virksomhedskonsulent i Silkeborg Kommune, hvor hun hjælper ledige i job, ved siden af jobbet i Spis Brædstrup, og det arbejde fortsætter hun med efter lukningen. Derimod har Amalie Lantto arbejdet fuld tid i butikken, og hun skal derfor til at finde andet arbejde.

Vi har arbejdet i længere tid på at få vendt skuden, men sådan skulle det ikke gå. Det er vi selvfølgelig kede af alle sammen.

Thea Puggaard Strand, indehaver Spis Brædstrup


Thea Puggaard Strand og Amalie Lantto slog dørene op for Spis Brædstrup første gang 24. juni i 2020, hvor de satsede på salg af økologiske madvarer som salater og sandwich.

Senere udvidede de to butikken med mad ud af huset og en lille café, hvor gæsterne kunne spise deres mad. Mad ud af huset blev rimelig populært, men cafeen blev aldrig det store tilløbsstykke, og derfor lukkede Spis Brædstrup officielt tirsdag 5. oktober om aftenen.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Flere må vente på ambulancen: Der mangler reddere

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce