Annonce
Horsens

Slip for overraskelser på taxi-turen: Horsens Taxa indfører prisgaranti

Hvis du fremover bestiller en taxi hos Horsens Taxa, kan du i hvert fald være sikker på, at du ikke kommer til at betale mere, end I har aftalt. Arkivfoto: Mads Hansen
En ny funktion i Horsens Taxas app skal sikre, at man som taxi-kunde er sikker på, hvad man betaler - inden man sætter sig i taxien.
Annonce

AARHUS/HORSENS: Når du fremover bestiller en taxa i Aarhus eller Horsens med Horsens Taxas app, så kan du fremover være sikker på, at prisen ikke overrasker - i hvert fald ikke opad.

- App'en giver kunden en pris på forhånd, og ender taxameteret på mindre end det oprindeligt beregnede, så får kunden den laveste pris. Er der meget trafik, er du som kunde samtidig garanteret, at turen ikke bliver dyrere end det, vi har lovet dig i app'en, siger Astrid Donnerborg, der er administrerende direktør hos Aarhus og Horsens Taxa.

Prisen bliver regnet ved hjælp af data fra Google Maps, som tager højde for trafik og taksten på det tidspunkt, hvor man skal køre. Og det skulle gerne give lidt ro i maven hos de kunder, der kører med taxierne.

- Den nye prisgaranti giver tryghed og gennemsigtighed, fordi man som kunde ved, at turen ikke kommer til at koste én krone mere end den lovede pris. Man risikerer højst, at turen bliver billigere, siger Astrid Donnerborg.

Prisen forudsætter dog, at chaufføren ikke skal holde og vente på dig, ligesom muligheden for en max-pris også ryger, hvis du skal et andet sted hen end først annonceret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce