Annonce
Navne

Slagtere bestod og fik bowlerhatten på

Fra venstre bagest: Natasja Lise Brink, Toftlund, udlært hos Løvbjerg Supermarked A/S i Aabenraa, Lise Lotte Møller-Johansen, Harndrup, udlært hos Føtex i Rosengårdcentret, faglærer Conny N. Thomsen, skuemester Dennis T Andersen, skuemester Martin B. Nielsen, faglærer Bjarne Rasmussen, Martin Dyekjær, Horsens, udlært hos Grønvall´s Eftf i Vejle og Magnus Bjørk Seidelin Hestbech, Vejle, udlært hos Beringsslagteren ApS i Horsens. Nederst fra venstre: Nicklas Sønderskov Pedersen, Haderslev, udlært hos Meny i Odense, Andreas Nicolas Segnitz,  Agedrup, udlært hos  Slagteren i Kerteminde, Michael Bissø Lunding, Odense, udlært hos Allégårdens Slagterforretning i Odense, Andreas Mørk Brandsborg, Løsning, udlært hos Grønvall's Eftf  i Vejle. Foto: Syddansk Erhvervsskole
Annonce

Vejle: Et hold på otte unge har bestået svendeprøven til gourmetslagter fra Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Når slagterne i dag kaldes gourmetslagtere skyldes det, at slagterfaget gennem årene har udviklet sig meget. De nyudlærte slagtere ved ikke bare, hvordan man udskærer en steg, de er også udlært i kundebetjening og tilbereder de færdigretter og salater, de sælger fra slagter- og delikatessedisken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Annonce