Annonce
AC Horsens

Slagen Bo: Vi har marginalerne mod os

Bo Henriksens kropssprog undervejs i opgøret mod VB sagde alt om de kvaler, AC Horsens har i øjeblikket. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Vejle: AC Horsens' manager Bo Henriksen var en slagen mand oven på 3-0 nederlaget til Vejle Boldklub.

- Vi gør, hvad vi kan, men vi har ikke marginalerne med os. Lige nu føler vi, at alt går imod os. Vi skal bare rejse os igen, og det har vi stadig en tro på, sagde Bo Henriksen.

Han hæftede sig ved to kendelser i kampen mod VB.

- Vores første halvleg gik som forventet, og vi havde kampens største chance til Sammy Skytte i begyndelsen af anden halvleg, men så fik VB et tyndt straffespark, mens vi omvendt ikke fik straffespark begået mod Frederik Mortensen i kampens første minut. Siden kampen mod OB har vi følt, at vi har spillet 11 mod 12, men sådan er det i vores situation, sagde Bo Henriksen.

Han kunne se sit mandskab falde sammen, efter VB kom foran med 1-0.

- Der er ingen tvivl om, at vi manglede noget dygtighed, da vi først kom bagud, men igen sådan er det, når man møder modgang, sagde manageren.

Han lavede fem ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod AGF, og flere af dem var tvungne.

- Mathias Nielsen blev skadet til den afsluttende træning, og Peter Nymann kunne ikke spille en hel kamp, sagde Bo Henriksen.

Det gav debut i startopstillingen til Sebastian Avanzini og Frederik Mortensen. Bjarke Jacobsen måtte rykkes ned i midterforsvaret, så posen var i den grad rystet uden, at det gav bonus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

40-årig anholdt efter skuddrama: Mistænkt for at have spillet en rolle ved Paludan-demonstration

Annonce