Annonce
Horsens

Slåskamp og peberspray: Politiet måtte skille to familier ad

Politiet måtte torsdag aften skille to familier ad, efter at de var endt i et stort slagsmål med hinanden.
Annonce

Horsens: To patruljer og en indsatsleder måtte torsdag kl. 19.45 rykke ud til et større slagsmål ved Rema 1000 på hjørnet af Hede Nielsens Vej og Nørrebrogade i Horsens.

I kampen mellem de to grupperinger blev der af en af parterne anvendt peberspray, og derfor er foreløbig en person sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Det fortæller Jørn Bystrup, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Der er tale om to familier, som har haft nogle stridigheder, og det endte så ud i noget tumult, så vi måtte skille dem ad, siger han og fortsætter:

- Når der er to grupper med så mange mennesker, så er der også mange opfattelser af, hvad der er sket. Og vi er jo nødt til at tale med dem alle sammen.

Ifølge vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi var der i alt ni personer til stede, da politiet nåede frem.

Ingen af dem blev anholdt, men deres navne er sikret til sagen.

- Og nu skal vi have efterforsket i, hvad der er årsagen til, at de to grupper stødte sammen, siger Stig Simonsen, der ikke kan oplyse, om grupperne havde aftalt mødet ved Rema1000, eller om de mødtes tilfældigt.

- Det er noget af det, vi skal have set på i efterforskningen, siger han.

Politiet var på stedet i færd med at tale med de mange involverede i flere timer, oplyste vagtchefen sent torsdag aften til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Over 200 elever og lærere hjemsendt: Tre skoler i Horsens ramt af coronasmitte

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce