Annonce
Erhverv

Slår dørene op til februar: Bang & Olufsen-butik åbner i Horsens

Bang & Olufsen Horsens kommer til at ligge på Søndergade ved siden af Eventyrsport. Foto: Claus Skovholm
30-årige Daniel Østergaard skal drive en ny Bang & Olufsen-butik på Søndergade, der flytter ind ved siden af Eventyrsport.
Annonce

Horsens: Efter et år med et "til leje"-klistermærke på ruden, har Eventyrsport på Søndergade nu fundet sin nye nabo.

Det 130 kvadratmeter store butikslokale, der er ved at blive indrettet, skal rumme en ny Bang & Olufsen-butik, der slår dørene op 1. februar.

Bag butikken, der kommer til at hedde Bang & Olufsen Horsens, står 30-årige Daniel Østergaard, der i dag er ansat i Bang & Olufsen-butikken i Silkeborg. Han bor i Herning, men flytter inden længe til Horsens.

- Butikken bliver en rendyrket B&O-forhandler efter B&O's standarder. Den vil være skræddersyet til nutidens forbruger med eksempelvis velkendte B&O-fjernsyn og højtalere, men også med produkter, der koster ned til få tusinde kroner som bluetooth-højtalere og -høretelefoner, siger Daniel Østergaard.

Butikken vil samarbejde med B&O-butikken i Silkeborg, og i udgangspunktet vil den beskæftige tre ansatte. Heraf vil Daniel Østergaard fungere som bestyrer og medindehaver.

At jeg nu skal stå i spidsen for B&O-butik er en drøm, der går i opfindelse. Jeg har fulgt B&O hele mit liv, og jeg har altid haft en kærlighed til brandet.

Daniel Østergaard

Annonce

En drøm går i opfyldelse

Daniel Østergaard kommer til Horsens med en baggrund som blandt andet sælger i udvindingsvirksomheden Damolin og kontaktchef i kommunikationsbureauet Happy.

- At jeg nu skal stå i spidsen for en B&O-butik, er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har fulgt B&O hele mit liv, og jeg har altid haft en kærlighed til brandet, siger han, der er glad for placeringen på Søndergade.

- Den nye gågade ser superskarp ud. Man kan se, at det er en by, der vil videre. Og jeg tænker, at en B&O-butik vil passe godt ind, siger Daniel Østergaard.

Annonce

Ny teltudstilling i kælderen

Den ny butik får placering i samme ejendom, som rummer Eventyrsport, og i et lokale, der indtil for nylig var en del af friluftlivsbutikken.

- Vi ønsker os en mere overskuelig butik, hvor vi kan præsentere vores varer bedre, end vi har kunnet hidtil. Her har kunderne skullet forbi kassen for at komme hen til den ene del af butikken, forklarer Anne-Mette Søe Paulsen, butikschef i Eventyrsport.

Trods afkaldet på de 130 kvadratmeter, der nu skal huse Bang & Olufsen Horsens, råder Eventyrsport stadig over 400 kvadratmeter butiksareal.

- At vi går af med en del af lokalet, handler ikke om, at det går dårligt for butikken, men om, at vi gerne vil have en mere rektangulær butik. Vi bruger samtidig anledningen til at lave småforbedringer rundt omkring i butikken, og vi etablerer en ny afdeling i kælderen på 80 kvardratmeter, hvor vi indretter teltudstilling, siger Anne-Mette Søe Paulsen, der glæder sig over, at "til leje"-klistermærkerne nu kan blive taget ned.

- Det er lækkert, for det har godt nok afstedkommet mange spørgsmål, siger hun.

Håndværkere er i øjeblikket i gang med at sætte den nye Bang & Olufsen-butik i stand, så den er klar til at åbne til februar. Foto: Claus Skovholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Horsens

Hvornår kan jeg blive vaccineret? Hvordan foregår det? Hvad med transport? Få svar på en række spørgsmål om corona-vaccinen

Annonce