Annonce
FC Fredericia

Skuffet Jonas Dal: Kendetegnende for sæsonen

Jonas Dal tror på FC Fredericias chancer i næste sæson, selvom der kun er en oprykker til Superligaen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Jonas Dal ville gerne slutte sæsonen på en positiv note, men endte med at stå skuffet tilbage, da FC Fredericia formøblede en 2-0-føring og nøjedes med uafgjort mod Hvidovre.
Annonce

Fredericia: Det vigtigste for Jonas Dal var ikke den pointrekord, som FC Fredericia med en sejr over Hvidovre kunne sætte søndag i sæsonens sidste kamp.

Det var at gå fra banen med en god følelse.

- Havde vi byttet halvlegene om, havde det været sådan. Men sådan blev det desværre ikke, sagde en skuffet cheftræner.

FC Fredericia kørte gæsterne ud af Monjasa Park i 45 minutter og førte 2-0 i pausen. I anden halvleg spillede hjemmeholdet dårligt, og så udlignede hvidovre og sikrede sig livet i 1. division.

- Det er frustrerende at have et godt resultat efter 88 minutter, og så udligner de. Det er kendetegnende for vores sæson, at vi ikke får arbejdet gjort færdigt. Igen i dag har vi chancerne til at lukke kampen, sagde Jonas Dal.

Skal han anmelde sæsonen, får den ikke nogen super karakter.

- Jeg sagde til drengene inden Roskilde kampen, at hvis vi vinder de sidste to kampe, ender vi på tredjepladsen. Og det viste sig at være rigtigt. Men vi kunne ikke selv gøre arbejdet færdigt, sagde Jonas Dal.

- Årsagerne har vi analyseret på. Vi mangler en angriber, og vi har manglet kontinuitet i vores forsvar efter at Manjrekar James stoppede. Og så må man sige, at vi har manglet Victor Torps frispark, efter at han blev skadet, forklarede cheftræneren.

Vi går efter vores chance. Det bliver svært, men vi tror på, at det kan lade sig gøre.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia, om næste sæson

Annonce

Vild afslutning på sæsonen

Næste sæson bliver vanskelig for FC Fredericia. Der er kun én direkte oprykker, men Jonas Dal lægger sig ikke ned af den grund.

- Vi går efter vores chance. Det bliver svært, men vi tror på, at det kan lade sig gøre, sagde cheftræneren.

Afslutningen på 1. division blev helt vanvittig. Hvidovre var rykket ned i 89 minutter men udlignede så til 2-2 i Fredericia samtidig med at Helsingør smed en 1-0 føring og tabte 2-1 til Lyngby helt til sidst.

Det betyder, at Lyngby nu skal ud og spille om oprykning mod Vendsyssel, mens Næstved og Fremad Amager fik en slem dag med dårlige resultater, der gjorde at ingen af dem endte i top-3.

Silkeborg rykkede direkte op med en sejr over Nykøbing, mens Viborg skal spille mod Hobro i den anden playoff-kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce