Annonce
FC Fredericia

Skuffet anfører: Vores anden halvleg var ikke god nok

Christian Ege Nielsen har det godt som central forsvarsspiller. Arkivfoto: Mette Mørk
Christian Ege Nielsen er blevet central forsvarsspiller. Han har det godt med spillet foran sig.

Viborg: FC Fredericias anfører Christian Ege Nielsen vidste ikke, hvilket ben han skulle stå på efter 2-2-kampen i Viborg. FC Fredericia fik point via et mål dybt inde i overtiden. Et par minutter forinden havde Viborg bragt sig foran 2-1.

- Det er udmærket med en point i sådan en kamp. På papiret ser det godt ud, men vi er også nødt til at evaluere. Vores første halvleg er rigtig god, men vores anden er langt under niveau. Og det er utilfredsstillende, sagde anføreren.

Han havde svært ved at vurdere, om Viborg tog fusen på dem ved at omstille sig taktisk i pausen.

- De sætter spillere ind med friskhed, og måske gør det udslaget, sagde han.

Han er blevet omskolet til stopper som følge af mandefald i bagkæden, men han har det godt med at spille som en af de bageste.

- Jeg kan godt lide at have spillet foran mig. At have holdkammeraterne foran mig. Men jeg ved også, at der er dygtige spillere på vej tilbage fra skade. Det er positivt, sagde han.

Mathias Johannsen og Sonni Nattestad er formentlig snart klar til kamp.

Annonce
Det er udmærket med en point i sådan en kamp. På papiret ser det godt ud, men vi er også nødt til at evaluere. Vores første halvleg er rigtig god, men vores anden er langt under niveau. Og det er utilfredsstillende.

Christian Ege Nielsen, anfører for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce