Annonce
AC Horsens

Skuffet AC Horsens-træner: Kvalitet til forskel

Jens Berthel Askou var skuffet. Hans hold leverede en skidt præstation mod Lyngby og tabte primært på manglede kvalitet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou var skuffet oven på 3-1 nederlaget til Lyngby.

- Vi manglede kvalitet. Vi har mange spillere, der ikke har spillet fast på allerhøjeste niveau, og den slags vil give udsving. Det er den pris, vi må betale, sagde Jens Berthel Askou.

- Du lyder som en træner, der allerede kigger frem mod næste sæson?

Annonce

- Jeg kigger på både frem på kort og på lang sigt. Vi valgte de spillere, vi troede kunne løse opgaven med at skaffe os en sejr over Lyngby, men jeg har også stor fokus på den kultur, vi er ved at bygge op. Den er meget vigtigt for at kunne levere resultater på den lange bane, sagde Jens Berthel Askou.

- Var kampen sidste chance for at spille jer fri af nedrykning?

- Det er ikke slut, før det hele er slut, men det er klart, at vi havde håbet at kunne give os selv et rygstød til de kommende kampe i form af to sejre i træk, sagde Jens Berthel Askou.

AC Horsens leverede generelt en skidt præstation, og det kommer til at fylde de kommende dage som optakt til mødet med VB på torsdag.

- Det er ikke mange sekvenser, vi kan tage med. Der er i stedet mange ting, vi kan gøre bedre, sagde Jens Berthel Askou.

Han indledte kampen med Casper Tengstedt på bænken, selv om han scorede to gange mod Sønderjyske for en uge siden. Da han kom på banen kom han frem til to store chancer og fik underkendt et mål af VAR.

- Vi vurderede, at Lirim Qamili ville passe godt til Lyngby i forhold til at få deres bageste ud at løbe, men der manglede timing og kvalitet i vores spil. Casper Tengstedt kom ind og viste, at han kunne gøre en forskel. Det glæder vi os over, men det er ikke sikkert, at han var kommet til de muligheder, hvis han havde brugt sine kræfter i første halvleg på at løbe i pres en masse gange, sagde Jens Berthel Askou.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Annonce